Idrottsdag 7 mars

Torsdagen den 7 mars är det idrottsdag för hela högstadiet. Kolla upp så att du vet vilken aktivitet du ska följa med på och vilka saker du måste ha med dig på vinterdagen. Du får lunch av skolan. Kom i tid!

 

Curling

Samling 9.50 utanför skolan. Vi curlar i Sundbyberg mellan 11-12:30. Tänk på att klä dig varmt och bekvämt. Du måste ha med dig rena gymnastikskor, man får inte ha ytterskor på sig på banan. Lunchpaket får du vid samlingen.

 

Bad

Ingen aktivitet typisk för vintern, men skönt och kul året runt. Vi badar i Eriksdalsbadet. Ta med badkläder och hänglås. Samling 10.20 utanför skolan och vi promenerar till badet, vi badar mellan 11.00–13.00. Glöm inte badkläder, handduk och hänglås. Du får lunchpaket vid samlingen.

 

Skridsko

Vi åker skridskor på Zinken, du har med dig skridskor, hjälm och eventuell klubba själv. Samling 10.00 utanför matsalen, vi åker hem vid 13.00. Du får lunchpaket vid samlingen.

 

Vinterpromenad (med pulkaåkning)

Vi går en långpromenad i det vackra vädret och pratar om allt mellan himmel och jord. Vi åker också lite pulka om det är snö. Samling 10.25 vid utanför skolan. Lunchpaket får du vid samlingen, vi äter vår matsäck någonstans på vägen. Ta med en väska att bära din lunch i. Vi går hem vid 12-tiden.

 

Klättring

Mellan 11.30–13.00 klättrar vi med instruktör på klättercenter vid Telefonplan. Vi samlas utanför matsalen utanför skolan klockan 10.15.

Skor finns att hyra för 40:-, det går även bra att använda sig av sina skor du har på idrotten. Ta med dig oömma kläder för att klättra i, ex de kläder du har med dig till idrotten. Hänglås. Lunchpaket får du vid samlingen.

 

House of shapes

Samling 10.00 utanför skolan. Passet börjar 11.00–13.00. Ta med dig idrottskläder och inneskor. Kan vara bra med vattenflaska. Vi testar hiphop, jazz och funkdans. Du får lunchpaket av skolan.

 

Yoga

Vi går till Yogayama, i Hammarby sjöstad. Samling 8.00 utanför skolan och vi tar en promenad dit. Första passet börjar 9.00- 10.00 därefter en paus. Pass 2 börjar 10.30–11.30 Ni kommer få testa två sorters olika yogavarianter. Du får lunchpaket på skolan som du äter där.