Hej.

Med start på nästa vecka har vi 7 veckor kvar fram till sommarlovet. Har du lämnat in alla uppgifter så du ligger i fas inför slutspurten?

Ett litet tips inför helgen är att det är Stockholm kulturnatt. http://kulturnattstockholm.se/om-kulturnatt/ “Kulturinstitutioner, gallerier, teatrar, museer, studios, spelhallar, bibliotek och mycket mer håller öppet med mellan 18.00-24.00 och bjuder in dig till en oförglömlig kväll i den lila färgens tecken. Allt med fri entré.” Kan varmt rekommendera detta.

Njut av helgen.

Enhet 7.

v.15-v.16

Hej elever och vårdnadshavare!

Dagarna nu efter påsklovet har gått i rasande fart. Nu är det ungefär två månader kvar på detta läsår och vi kan alla konstatera att våren äntligen kommit.

Under v.15 har vi lärare gjort en terminsbedömning inför betygen som sätts innan sommarlovet. Lärarna har därför också skickat ut eventuella F-varningar i ämnena.

”En F-varning betyder nödvändigtvis inte att en elev får ett F i betyg. Det betyder att eleven kan ha missat lämna in arbeten eller inte nått upp till några av kunskapskraven än. Därför är det viktigt att eleven pratar med sin/sina lärare om vad man behöver göra/ förbättra för att kunna nå ett godkänt betyg.”

Förra veckan kom polisen Andreas Glingfors och föreläste för skolans lärare, vårdnadshavare och elever. Han pratade om hur olika situationer och händelser i korridoren och på nätet kan påverka ungdomars liv och mående.

MVH

Enhet 7

Påsklov

Nästa vecka är det påsklov och då imorgon fredag är en helgdag börjar ledigheten för eleverna redan då. Här på Årstaviken kommer vi hålla öppet på onsdagen och torsdagen. Då kan en komma och spela pingis, spela spel, kolla film och ta det lugnt. Vi öppnar kl. 9 och går senare till Årstaskolan-Årsta Torg för att äta lunch. Vi kommer dessutom gå iväg på aktiviteter.

Vi i enhet 7 önskar alla ett fint lov!