Hej!

Nu börjar terminen lida mot sitt slut och nästa vecka är det bara 3 stycken skoldagar.

Dessa dagar är “som vanligt”.

En påminnelse om att det på  är insamling av I-pads, skal med alla delar kvar samt laddare, så kolla en extra gång om du har alla dina saker på plats och ta med dem till skolan på onsdag.

Trevlig helg önskar enhet 8

Hej elever och föräldrar!

Med strålande sol och taggade elever hade vi de bästa förutsättningarna för att få en lyckad friidrottsdag. Eleverna kämpade på i alla grenar och avslutade med en stafett. Våra 8:or kämpade för sina klasser och hejade på i riktig laganda. Flera kom nog också hem med solkyssta kinder och möjligtvis lite svedda nackar.

8C på kulstötningen

8A laddar upp inför den avslutande stafetten.

På 60 meter gick det undan rejält

/Enhet 8

Årstafestivalen 2019

På torsdag den 23 maj är det dags för Årstafestivalen igen!
Tiden är 16.00-19.00 och uppträdanden på scenen pågår samtidigt med olika aktiviteter på skolgården.
Vi ser som vanligt fram emot att våra elever ska få visa upp det de vill på scenen, med stöd av våra musiklärare.

Hela Årstaskolan F-9 är samlade på Årstaskolan Årsta Torg. Eleverna har obligatorisk närvaro klockan 16.00-19.00 (förskoleklasserna något kortare och meddelas i respektive klassblogg).
Eleverna kompenseras för tiden de är här genom att vara helt lediga fredag den 7 juni, som annars hade varit en skoldag. Den 7 juni är det därför endast jourfritids på skolan.