Veckobrev v6

Hej där hemma!

Vilken fantastisk dag på snö vi fick! Stort tack till Svenska Skidförbundet och Friluftsfrämjandet för fantastisk organisation och tack till alla elever tagit sig an dagens utmaningar med ett leende! Vilken kämparglöd!

Vecka 8 Temadagar ti-to. Åk 4 är indelade i åtta halvklasser med lite olika start- och sluttider. Mer info kommer nästa vecka.

Vecka 9 SPORTLOV! Kom ihåg att meddela Ikaros om tider och dagar!

Vecka 12 Utvecklingssamtal – Ni bokar själva som i höstas via länkar som publiceras här på bloggen efter sportlovet.

Vi önskar en go helg! /Enhet 4

2 tankar om “Veckobrev v6

1. Profilbild
    Helena says:

Sonen var så nöjd med dagen och peppad för mer skidåkning. Toppenbra fixat av er, Svenska Skidförbundet och Friluftsfrämjandet!

2. Profilbild
    Bodil says:

Tack för att ni lyckades klämma er in på deras bokning inom de där första 9 minuterna innan alla 2000 platser i Stockholm hade fyllts :-). Vilken fantastisk dag ni sedan fick!