Veckobrev

Välkomna på Föräldramöte!

Torsdag 27/9 klockan 18.00 i matsalen.

Vi startar gemensamt för alla 5:or i matsalen, för att sedan fortsätta klassvis i respektive klassrum.

Nästa vecka är det Skolfotografering enligt följande tider;

5A Onsdag 12/9 10.40

5B Torsdag 13/9 13.00

5C Måndag 10/9 13.00

5D Torsdag 13/9 10.00

För att skapa arbetsro för alla i klassrummet fortsätter vi att arbeta med Triangeln som vi startade med i åk 4. Vi har också börjat arbeta efter en ”trappa” med stödåtgärder som ni kan se här!

Tyvärr har vi inte fått några elevhurtsar för förvaring i klassrummen, de är beställda och beräknas ankomma vecka 43.

Nu har vi i femman börjat vara matsalvärdar, 5A är först ut och fortsätter fram till slutet av vecka 38 då 5B tar vid.

En liten hälsning från skolsköterskorna:

Denna vecka har flickorna i åk 5 fått med sig en samtyckesblankett med sig hem. På blanketten kan ni meddela om ditt barn ska vaccineras mot HPV eller inte, information om vaccinet står på kortfattat på blanketten. Observera att blanketten ska undertecknas av båda vårdnadshavarna om vårdnaden är gemensam. Hör gärna av er vid ev. funderingar.

Vänligen

Monica P Baumgart, skolsköterska