Veckobrev v 20

Hej där hemma!

Trots att många av oss frös så kämpade alla våra fyror fantastisk fint i torsdags på Enskede IP! Vi längtar redan till nästa år när vi får göra det igen!

Nästa torsdag 24/5 är det Årstafestivalen mellan 16.00-19.00! Elevernas ordinarie skoldag är enligt schema, sedan finns Ikaros eller möjlighet att gå hem en stund. Obligatorisk återsamling för alla elever är 15.45. Det serveras mellanmål som vanligt och så får vi en korv-biljett som en kan välja när under kvällen en vill utnyttja. Som kompensation för den sena kvällen tar vi sovmorgon på fredag 25/5 och alla klasser börjar 09.40.

Mellanstadiet elevråd håller i caféet under kvällen och ber ödmjukast alla som kan och vill om hjälp att baka hemma för att bidra med kakor, bullar och annat gott till försäljning! Skriv gärna vad bakverken innehåller, det hjälper den som har en allergi. Det går bra att lämna på Ikaros redan på onsdagen. Tack på förhand! 🙂

På Ikaros blogg kan ni nu anmäla närvaro till Sommarfritids! Lovanmälan Sommarfritids

Vi fortsätter med Veckans lek och bjuder kommande vecka in till Hopprep!

Många av eleverna i årkurs 4 använder fula ord både på svenska och på engelska i skolan. Vi arbetar aktivt med det här och hoppas ni vill hjälpa ert barn och prata om det även hemma!

Kommande viktiga datum: Nationaldag Onsdag 6/6 Skolan stängd.

Mentorsdag 7/6, mer info kommer om tider!

Avslutning 8/6 Skoldag 8.45-ca 10.30.

Ikaros har öppet som vanligt.

Trevlig helg önskar Enhet 4!