veckobrev

Veckobrev

Hej!

Idag har vi haft en jättehärlig friidrottsdag på Enskede IP, alla elever kämpade på bra!

Nästa vecka är det dags för ytterligare en klass att genomföra Fältlabb.

Torsdag 23/5 Fältlabb 5B Samling 08.25 på skolgården. (inget elevens val för 5b)

Ta på gummistövlar samt ”kläder efter väder” Fältlabben går under temat ”Under ytan”, där eleverna kommer att få använda håv för att fånga vattendjur och artbestämma dem. Frukt kommer att finnas på plats.
Lunch ätes på skolan efter exkursionens slut.

Torsdag 23/5 ÅRSTAFESTIVAL 16.00-19.00 Eleverna har obligatorisk närvaro under kvällen och kompenseras med en ledig dag, fredag 7/6. På grund av den sena kvällen utgår elevens val och klasserna i åk 5 startar torsdagen med lektionen efter elevens val. (Se klassens schema) Samt att dagen efter Årstafestivalen får eleverna sovmorgon till kl. 9.30 (fredag 24/5).

Lediga dagar:

30 maj Kristihimmelsfärd- lovdag