Veckobrev

Hej

Helene Jansson har bestämt sig för att gå i pension och lämnar därför Årstaskolan den sista januari. Enheten har idag berättat det för eleverna.
Vi har hennes ersättare Micael Gustavsson på plats från 21/1. Micael kommer närmast från en tjänst som lärare på Nya Elementars skola.
I samband med detta görs följande förändringar i åk 5:

• Micael undervisar alla 5:or i NO
  • Micael undervisar 5B och 5D i MA
  • Gabriella undervisar 5A och 5C i MA
  • Gabriella kommer ha en grupp i elevensval från 31/1
  • Alla klasser kommer få nytt schema som kommer gälla från 28/1. Eleverna kommer få med sig hem nya scheman under nästa vecka.

Vi säger varmt tack till Helene för hennes arbete här på skolan och även för hennes hela lärargärning, vi hälsar samtidigt Micael välkommen till Årstaskolan!
Med Vänliga Hälsningar

Pontus Westberg, Biträdande rektor

Årstaskolan
Hjälmarvägen 16, 120 53 Stockholm
Telefon: 08-508 140 70
E-post: pontus.westberg@stockholm.se

Torsdag 24/1 kl.16-19 är alla välkomna på Öppet hus, det går bra att också besöka högstadiet som finns i paviljongerna vid Årstaviken.

Tisdag 29/1 är det studiedag för all personal. Se tidigare inlägg för information kring anmälan till jourfristids.

Vi vill igen påminna om att det kan vara kallt ute på vintern och att det är skönt att ha varma ytterkläder med sig eftersom alla elever ska vara ute på alla raster.

Trevlig helg!

Enhet 5