London Tour Guide

UPPDATERING!

Här finns ord som vi lär oss i projektet om London att öva på: Quizlet LTG

Sedan några veckor tillbaka har vi bekantat oss med London genom text, film och samtal.

Just nu är eleverna i gång med att välja sevärdheter och berätta om dem i en alldeles

egen guidad tur av London! Slutprodukten efter massor av övning blir antingen ett framträdande

eller en film.

Läxa till 5/11 blir att träna på inledningen, helst så mycket att du kan den utantill!

Good Luck! /Anna

2 tankar om “London Tour Guide

1. Profilbild
    Anna Carlsson says:

Hej,
    Tack för korrekturläsningen! Det gick visst lite fort och jag kontrollerade inte Quizlet’s autokorrigeringar eller förslag på översättning. Ferris Wheel ska dock ha stor bokstav då det fått sitt namn efter George W Ferris! 🙂

2. Profilbild
    Staffan Tapper says:

Hej,
    I quizlet så stavar ni vissa ord med stor bokstav på engelska t.ex. ”Ferris wheel”men på svenska står det ”pariserhjul”. Andra ord skrivs i obestämd form på engelska men bestämd form på svenska t.ex. ”child” översätts till ”ett barn”. Vänligen justera så att barnen inte lär sig fel!