Skolstart upprop

Hej och välkomna till åk 5!

På måndag 20/8 träffas vi kl. 9.00 på skolgården, vi går sedan upp till våra klassrum för upprop och skoldag.

Alla elever i åk 5 slutar 14.00, det som vill kan då gå till Ikaros eller hem.

Tisdag 21/8 börjar eleverna 9.00 i respektive klassrum och slutar 14.00.

Onsdag 22/8 börjar eleverna 9.00 i respektive klassrum och slutar 14.00.

Från torsdag 23/8 går eleverna enligt preliminärt schema för ht 2018, vi delar ut schemat till eleverna under uppstartsdagarna.

Enhet 5

Veckobrev-GLAD SOMMAR

Hej!

Då är det dags att ta ett välförtjänt sommarlov! Vi i enhet 4 vill tacka för det här läsåret! Hoppas att ni alla får en fantastisk sommar.

Vi ses igen den 20.e augusti, kl 9.00 ute på skolgården.

En sista läxa ska ni få…..

¤ ät en glass innan frukost

¤ gå och lägg dig efter midnatt

¤ sjung en sång så högt du kan

¤ överraska någon med frukost på säng

Utmaning: Var nedkopplad från internet ett helt dygn!!!!

Med detta önskar enhet 4 en glad sommar!!!

Veckobrev

Här kommer lite bra information inför terminens sista skolvecka:

Måndag 4/6: Lektioner enligt schema. Ta med stor kasse/väska som du kan bära hem skolarbeten från åk 4 i.
För att köket ska veta hur många som ska äta lunch på avslutningsdagen vill vi att eleverna på måndag 4/6 berättar för sin mentor om de vil ha lunch fredag 8/6.

Tisdag 5/6: Skoldagen börjar enligt schemat, alla slutar senast 14.00. Ta med stor kasse/väska som du kan bära hem skolarbeten från åk 4 i. Vi kommer städa och packa ner våra klassrum, till i höst ska nya fyror ta över och vi flytta till åk 5:s lokaler.

Onsdag 6/6: Helgdag, hela skolan stängd.

Torsdag 7/6: Mentorsdag: alla börjar kl 9.00 på skolgården, vi kommer gå iväg senast kl 9.10! obs! ta med egen vattenflaska.
Vi äter lunch på skolan. Vi kommer att avsluta dagen med Gofika: ta med eget fika motsvarande en bulle och dricka högst 33cl obs! nötfri skola, och inge godis eller snacks. Vi slutar kl. 13.30.

Fredag 8/6: Skolavslutning! Samling kl 8.45 utanför respektive klassrum. Vi går tillsammans till avslutningen på gården kl. 9.00.
Vi avslutar förmiddagen klassvis i våra klassrum med att dela ut intyg, tacka för året och önska varandra en skön sommar.
Ikaros startar upp sommarfritids ca 10.30.

Trevlig helg!

Enhet 4.

Veckans ord

Här kommer veckans ord, vi förhör orden på fredag.

stänkte
yngsta