Veckobrev v. 50

Hej!

Denna vecka har varit en vecka i julens tecken med bland annat Luciafirande, julpyssel och julbord. Det har varit väldigt mysigt och idag har eleverna med sig en tomte och stjärna hem.

Vi avslutade veckan med en gotw som var Marianergraven. Eleverna var väldigt intresserade och tyckte det var väldigt spännande att höra om hur djup denna djuphavsgrav är. På svensklektionerna har vi arbetat med bokstaven Åå samt skrivit sagor. Vi har arbetat med mönster på matematiklektionerna och kopplat mönster till datalogiskt tänkande. På SO-lektionen pratade vi om vinternstraditioner samt har vi skrivit vinterdikter på NO-lektionen.

Viktiga datum framöver:

21 december, Julavslutning. Välkomna till klassrummet för lite fika och gemensam avslutning för föräldrar och elever i 1E. Vi ses i klassrummet från 7.30 för fika. Kl 8.00 så kommer vi att visa upp något för er föräldrar och kl 8.30 är det avslutning för hela skolan ute på skolgården. Varmt välkomna!

Vecka 51

måndag  Idrott, ta med idrottskläder, inneskor och handduk. Utflykt på fritids tillbaka senast kl 16.

tisdag

onsdag  Idrott, ta med idrottskläder, inneskor och handduk.

torsdag

fredag  Julavslutning! Fika från 7.30 i klassrummet och kl 8.00 börjar vi.

Trevlig helg!

/Josefine, Flisan och Love