Veckobrev v. 5

Hej!

Vad snabbt veckorna går! Vi har haft en bra vecka i klass 1E. Eleverna arbetar på och det är mycket god studiero i klassrummet.

Vi har i veckan diskuterat vad tid är för något. Det var väldigt spännande tankar som kom upp om hur man ska förklara tid. Vi har även arbetat med tidsuppfattning och att mäta tid. På svensklektionerna har vi arbetat med bokstaven Öö, skrivit sagor och läsförståelse. Vi har på SO-lektionen haft klassråd och även gått igenom elevrådsprotokollet.

Nästa vecka på onsdag har vi skolutvecklingsmöte vilket gör att det inte kommer att vara någon idrott denna dag.

Viktiga datum framöver:

Vi har Vinterfriluftsdag den 20 februari. Eleverna kan då välja mellan att åka skridskor eller vara i parken. Vi har en lista utanför klassrummet som ni ska fylla i vad ert barn ska göra så att vi kan fördela personal samt planera dagen. Tack på förhand!

Vecka 6

måndag  Idrott, ta med idrottskläder, inneskor och handduk. Utflykt på fritids tillbaka senast kl 16.

tisdag

onsdag  Skutt, skolutvecklingsmöte för skola och fritids på eftermiddagen. Skoldagen slutar lite tidigare och fritids kl 15.15. Anmäl omsorg här på bloggen under Anmälan till lov- och jourfritids.

torsdag Läsläxa kap 15, APT

fredag