Veckobrev v. 49

Hej!

Ännu en vecka har gått och nu närmar sig julen och julledigheten med stormsteg. Vi har denna vecka fått se en föreställning där en man berättade för oss om Alfred Nobels liv. Det var superintressant och när vi diskuterade saken efteråt så hade eleverna lärt sig massor. Fråga gärna hemma om vad de vet om Nobel!

Vi har denna vecka arbeta med diagram på matematiklektionerna, bokstaven Kk och läsförståelse på svensklektionerna, trafik och säker cykel på SO-lektionerna samt vintern på NO-lektionerna.

Viktiga datum framöver:

13 december, Lucia. Eleverna i 1E har blivit inbjudna att titta på när årskurs 3 har Luciatåg. Det kommer att vara kl 8.10 i skolans gympasal. Vi ses senast kl 8.00 på Bakgården och går då gemensamt till gympasalen. Viktigt att vara i tid denna dag! Vi går kl 8.00 från Bakgården.

21 december, Julavslutning. Välkomna till klassrummet för lite fika och gemensam avslutning för föräldrar och elever i 1E. Vi ses i klassrummet från 7.30 för fika. Kl 8.00 så kommer vi att visa upp något för er föräldrar och kl 8.30 är det avslutning för hela skolan ute på skolgården. Varmt välkomna!

Vecka 49

måndag  Idrott, ta med idrottskläder, inneskor och handduk. Utflykt på fritids tillbaka senast kl 16.

tisdag

onsdag  Idrott, ta med idrottskläder, inneskor och handduk.

torsdag  Lucia, Viktigt att vara i tid denna dag! Vi går från Bakgården kl 8.00. Läsläxa, kap 11

fredag Julpyssel tillsammans på Bakgården.

Trevlig helg!

/Josefine, Flisan och Love