Veckobrev v. 48

Hej!

Nästa vecka på fredag den 7 december så är det klassdisco mellan 17.30-19.30. Eleverna har fått inbjudan i sina postfack. Kul initiativ av klassföräldrarna!

Den här veckan har det verkligen varit vintrigt och det har börjat kännas att höstterminen närmar sig sitt slut. Vi vill gärna påminna om att barnen har extrakläder i sina lådor samt kläder efter väder.

Sista skoldagen på terminen är den 21 december och vi kommer att ha en liten julavslutning i klassrummet då ni föräldrar är välkomna. Jag återkommer nästa vecka med mer info och tider.

Vi har den här veckan arbetat med talen 11 och 12 samt diagram på matematiklektionen. Vi har även, med Carolinas hjälp, introducerat appen Vektor som är en matematikapp som även övar arbetsminnet. Vi har även arbetat med bokstaven Ää och hur man ger feedback för att bearbeta sina texter.

Viktiga datum framöver:

13 december, Lucia. Eleverna i 1E har blivit inbjudna att titta på när årskurs 3 har Luciatåg. Det kommer att vara kl 8.10 i skolans gympasal. Vi ses senast kl 8.00 på Bakgården och går gemensamt till gympasalen.

Vecka 49

måndag  Idrott, ta med idrottskläder, inneskor och handduk. Utflykt på fritids tillbaka senast kl 16.

tisdag     Vi kommer få se en föreställning på skolan som handlar om Alfred Nobel.

onsdag  Idrott, ta med idrottskläder, inneskor och handduk.

torsdag  Läsläxa, kap 10

fredag