Veckobrev v. 22

Hej!

Återigen vill jag börja med att tacka för trevliga samtal!

De sista skoldagarna arbetar vi på med att försöka hinna avsluta allt som påbörjats under terminen. Skicka med barnen en pappkasse till skolan. Vi ska börja städa i våra lådor samt i hallen och eleverna kommer att få ta med sig en hel del hem. Det känns spännande att börja förbereda inför vår flytt till Tegelbo.

Viktiga datum framöver:

5 juni, sommarutflykt med Bakgården. Vi åker till Albys friluftsgård. Kom i tid till skolan denna dag. Vi försöker komma iväg direkt 8.10 på morgonen. Barnen får ta med sig egen matsäck denna dag. Vi har inga restriktioner kring vad de får ta med eller ej utan det är upp till er föräldrar (om det ej går att ordna, prata med oss så tar vi med matsäck från skolan). Vi rekommenderar att inget kolsyrat ska med pga att många olyckor i barns ryggsäckar brukar inträffa. Vi åker på morgonen och kommer hem innan mellis. Barnen som är anmälda till oss får bada ( det finns en lapp utanför klassrummet som ska fyllas i). Solkräm och hatt kan vara bra att ta med.

11 juni, skolavslutning kl 8.10-10.00. Eleverna börjar som vanligt 8.10. Sedan, 8.30 är det gemensam avslutning på stora skolgården. Då är föräldrar välkomna. Ca 9.00 har vi avslutning i klassrummet med föräldrar.

Vecka 23

måndag  Idrott utomhus, ta med idrottskläder, inneskor och handduk.

tisdag

onsdag  Utflykt med Bakgården till Alby friluftsgård. Ta med matsäck och kläder efter väder.

torsdag Nationaldagen, skolan är stängd.

fredag  Lovdag, fritids är öppet, anmäl via jourfritids.

Trevlig helg!

/Josefine, Love och Flisan