Veckobrev v. 21

Hej!

Tack för trevliga samtal i veckan! Nästa onsdag är det dags för alla er andra att ha utvecklingssamtal. Varmt välkomna!

Nu är det inte många skoldagar kvar och vi försöker avsluta allt de skolarbete som vi startat upp under terminen. I veckan har vi arbetat med ental och tiotal samt hundrarutan. Vi har skrivit dikter och arbetat med synonymer. Vi har haft Årstafestivalen med en massa kul aktiviteter.

Viktiga datum framöver:

29 maj, utvecklingssamtal. Eleverna har fått med sig frågor hem angående fritids. Svara på frågorna tillsammans med era barn och ta sedan med till samtalet.

5 juni, sommarutflykt med Bakgården. Vi kommer att åka på utflykt hela skoldagen tillsammans med alla klasser på Bakgården. Eleverna ska ta med egen matsäck!

11 juni, skolavslutning kl 8.10-10.00. Eleverna börjar som vanligt 8.10. Sedan, 8.30 är detgemensam avslutning stora skolgården. är föräldrar välkomna. Ca 9.00 har vi avslutning i klassrummet med föräldrar.

Vecka 22

måndag  Idrott utomhus, ta med idrottskläder, inneskor och handduk.

tisdag

onsdag  Utvecklingssamtal. Idrott utomhus, ta med idrottskläder, inneskor och handduk

torsdag Kristihimmelsfärddag, skolan är stängd.

fredag  Lovdag, fritids är öppet, anmäl via jourfritids.

Trevlig helg!

/Josefine, Love och Flisan