Veckobrev v. 20

Hej!

Vad tiden går fort! Snart är läsåret redan slut.

Vi arbetar på som vanligt. I veckan har vi bland annat skrivit dikter, arbetat med symmetri, planterat om våra tomatplantor, arbetat med kristendom, varit på biblioteket och skrivit brevet hem. Och haft friidrottsdag vilket var superkul. Vi har också passat på att ha lektion utomhus i det fina vädret.

Nästa vecka avslutas hälsomånaden, kom ihåg att lämna in pappret där eleverna fyllt i vilka aktiviteter de gjort.

Viktiga datum framöver:

22 maj, utvecklingssamtal. Eleverna har fått med sig frågor hem angående fritids. Svara dessa tillsammans med era barn och ta sedan med till samtalet.

23 maj, Årsta festivalen på skolgården kl 16-19, obligatorisk närvaro. Eleverna får kompledigt den 7 juni.

29 maj, utvecklingssamtal.

5 juni, sommarutflykt med Bakgården. Vi kommer att åka på utflykt hela skoldagen tillsammans med alla klasser på Bakgården. Eleverna ska ta med egen matsäck!

11 juni, skolavslutning kl 8.10-10.00. Eleverna börjar som vanligt 8.10. Sedan, 8.30 är det gemensam avslutning stora skolgården. är föräldrar välkomna. Ca 9.00 har vi avslutning i klassrummet med föräldrar.

Vecka 21

måndag  Idrott utomhus, ta med idrottskläder, inneskor och handduk.

tisdag

onsdag  Utvecklingssamtal. Idrott utomhus, ta med idrottskläder, inneskor och handduk

torsdag  Årsta festivalen, obligatorisk närvaro kl 16-19. Eleverna får därför kompledigt den 7 juni.

fredag

/Josefine, Love och Flisan