Veckobrev v. 15

Hej!

Vi har haft en bra vecka i skolan med mycket god studiero. Det är fantastiskt att se hur eleverna är så fokuserade på sina arbetsuppgifter och vill göra sitt bästa samt lära sig.

Den här veckan, i korthet, har vi arbetat med berättelser på svensklektionerna samt haft mycket fokus på skrivande. Vi har fortsatt med subtraktion med tiotalsövergång på matematiklektionerna. På NO-lektionerna har vi dokumenterat våra tomatplantor och på SO-lektionerna har vi arbetat med påsken.

Viktiga datum framöver

Vecka 16 är det påsklov.

Tisdag 23 april är det bokbytardag.

Torsdag 25 april åker vi till Skansen tillsammans med 1D och 1A. Vi kommer att ha med matsäck från skolan. Vi kommer att vara borta hela skoldagen och tillbaka senast kl 14. Ta med tom matlåda och bestick samt vattenflaska eller något att dricka. Kläder efter väder denna dag.

Vecka 17

måndag  Annandag påsk

tisdag    Bokbytardag

onsdag  Idrott, ta med idrottskläder, inneskor och handduk.

torsdag  Skansen, vi samlas som vanligt i klassrummet och är tillbaka senast kl 14. Ta med tom matlåda, bestick och vattenflaska. Kläder efter väder!

fredag

Glad påsk! Hoppas alla får ett fint lov!

/Josefine, Flisan och Love