Veckobrev v. 10

Hej!

Jag hoppas alla hade ett bra sportlov! Skolarbetet har kommit igång igen och det verkade som att barnen kom tillbaka utvilade och redo att arbeta. Vi har tyvärr haft lite sjukfrånvaro bland personalen vilket har betytt lite ändringar i schemat men klassen har arbetat på fint ändå.

Vi har på SO-lektionerna arbetat med Nordisk mytologi och var ifrån torsdag och fredag har fått sina namn. Vi har också pratat om Internationella kvinnodagen och hur det kom sig att det finns en sådan dag. På NO-lektionen har vi arbetat med våren och nästa vecka ska vi ut i naturen och leta vårtecken.

På matematiklektionerna har vi arbetat med addition med 10-talsövergång. Vi har arbetat med olika strategier för att lösa additionsuppgifter såsom dubblor och  gå via tian. Fråga gärna era barn!

Vecka 11

måndag  Idrott, ta med idrottskläder, inneskor och handduk. Utflykt på fritids tillbaka senast kl 16.

tisdag

onsdag  Idrott, ta med idrottskläder, inneskor och handduk.

torsdag Läsläxa kap 19, APT

fredag