Information

Jag vill informera om att vi har besök i klassen av en lärarstudent som heter Elin.  Hon går sitt sista år på lärarutbildningen och följer med Carolina i åtta veckor. Elin har ett tema med oss i klass 1E som handlar om djur. Eleverna kommer då att få lära sig att skriva faktatexter.

I måndags fick eleverna med sig ett papper hem som behöver målsmans underskrift. Detta är för att vi ska vara med i en forskningsstudie som handlar om Studenters och elevernas lärande och läsförståelse. Elin kommer att ha en lektion om läsförståelse och två forskare från Stockholms universitet kommer att vara här och observera samt filma. Filmen kommer endast att visas i forskningssammanhang. Vi vill gärna ha tillbaka pappret påskrivet senast fredag den 15 februari.