Veckobrev v 23

Måndag:  Skriva kort till fadderbarnen, Överraskning kl 13.30

Tisdag: Promenad till Årstaliden, Städa

Onsdag: Stängt  för Sveriges nationaldag

Torsdag: Göra kort till rosorna som vi ska dela ut till 6-orna.

Städa

” Sommarbarns kalas”, Vi uppmärksammar de barn som fyller år under sommarlovet.

Fredag: Skolavslutning, samling i klassrummet 8.15 för vår egen avslutning. Hjärtligt välkomna. 9.00 går vi ut på stora skolgården för Årstaskolans avslutning.

Sen tar vi SOMMARLOV.

Hej!

Tro det eller ej men här kommer sista veckobrevet för förskoleklass 0c:2. Tiden har gått så fort, men det gör väl det när man har roligt. För roligt har vi haft, det har varit en ynnest att få lära känna era barn, och så roligt att se deras fantastiska utveckling. Det är härligt att dom är kvar på Bakgården så att vi får fortsätta att ses.

Idag har vi haft en fantastisk avslutning på Junibacken, barnen var så duktig. Stort tack till Otto , Pollys pappa som följde med så vi kunde åka sagotåget ordentligt.

Nästa vecka blir det inte mycket ”skola”, vi ska städa ut oss, så barnen behöver en extra kasse, på tisdag / torsdag för att få hem sina saker. Ni föräldrar måste även städa ur extrakläder/ regnkläder mm innan torsdag 7/8. De extrakläder/ badkläder, handduk, solkräm mm som behövs under sommarfritids hängs i en påse vid platsen. Denna påse tas hem sista dagen innan semester eller senast fredag 29/6, sen är det sommarfritids på Tegelbo. Mer info om vad som gäller då det är sommarfritids kommer.

Blå/gula gängets föräldrar har dragit ihop en klassträff på torsdag 7/6 kl 17.00 vid Årstaliden, läs lapp på dörren.

Tack för det här året, det har varit mycket kul att lära känna er, och ha en underbar sommar.

Eva ,Sophie, Flisan och Love