Veckobrev v 17

Måndag:  Vi uppmärksammar att det är ” världsbokdagen”

Veckans bokstav : Ö ö. Elevrådet ordnar ” skräpplockardag”

Tisdag: I-pad blå/gula, NTA röd/gröna,   I-pad röd/gröna,    NTA blå/gula.

Onsdag: Idrott för röd/gröna , samling senast kl 8.00.

Ma blå/gula kl 8.30. Ansvarsgr, Bild blå/gula,

sv röd/gröna

Torsdag: Sv blå/gula, idrott blå/gula, ma röd/gröna

Fredag : Sv för alla, dans. På fritids, Vårdisco, ansiktsmålning, stafflimålning

Hej!

Härligt väder avslutade denna vecka, och barnen är lite som ”släpp fångarna loss det är vår”.

Tack för att många av er har svarat på vad ni har för vårtecken i familjen, det var kul för era barn att se svaren på whiteboarden.

På matten har vi fortsatt jobba med ” dubbelt” och på I-paden skrev vi om vilka djur som finns ” på vårt zoo”.

Nästa vecka kommer vi att jobba med symmetri på matten.

Nästa vecka kommer vi även att börja prata en del om Astrid Lindgren.

Vi kommer även att få ett författarbesök på måndag, det är Annika Holm som bl.a skrivit ” Blåbärshäxan ” som kommer till oss. Påminner om att man kan ta med sig 1-2 böcker för att byta ut mot nya på måndag!!

Cicci undrar hur ” klämdagarna ” ser ut ,( måndag 30/4 och fredag 11/5). Maila henne och berätta, senast den 23/4. OM ni INTE hör av er anses det som att eleven är LEDIG.

Trevlig helg

Eva ,Sophie, Flisan och Love