Veckobrev v 3

” Vildatimme”

Onsdag: Idrott för röd/gröna O:B:S samling senast kl 8.00

Beeboots för blå/gula 8.30 , viktigt att vara i tid , då

vi går till annan lokal!

Ansvarsgrupper, Tema för blå/gula, Bild röd/gröna

Torsdag:  Tema röd/gröna, ” kompisarmband”

Idrott för blå/gula, programering för röd/gröna.

Öppet hus på Årstaskolan kl 17.00-19.00( se nedan)

Fredag : Sv för alla, Dans

På fritids  ” pyamasparty”, ta med dig  favoritpyamasen /gosekläder, gosedjur  och en kudde om du vill, så byter vi om kl 13.00 och ” gosar loss”.

Hej!

Härligt och kul att träffa alla igen, Nu är vi igång och en del nytt finns på schemat. Vi kommer att jobba med tema ” Vatten ” i ca 5 veckor framåt, syftet är att vi ska bli ” vattenvänner” och lära oss om bl.a kretslopp, hur får vi vårt vatten till kranen, vart tar det vägen när vi spolar mm.

Vi kommer också starta upp med att jobba mer med olika digitala verktyg, först ut är att lära oss att programmera en Beeboot. Detta med digitalisering/ programmering är något som är tillagt i den reviderade läroplanen som gäller från hösten 2018.

På torsdag 18/1 kl 17.00-19.00 är det Öppet Hus på Årstaskolan. All verksamhet är förlagd på Bakgården. Verksamheten i vårt klassrum vänder sig främst till blivande elever i förskoleklass.

I början på nästa vecka kommer skolsyster att börja träffa barnen för en fin motorisk koll ( rita , klippa mm), därefter kommer barnen få göra en synkontroll. Har ni undringar kring detta så kontakta skolsyster.

Trevlig helg

Eva ,Sophie, Felicia och Love