Information om fritids på Årstaskolan under sommarlovet 2018

Plats och öppettider.

När ni kommer på morgonen så går ni till köket där vi pedagoger skriver upp erat barn. Ni prickar även av erat barn i köket när ni går hem.

Vecka 25, 26 och 32 öppnar Bakgården klockan 8.00. Morgonfritids på Tegelbo 6.30-8.00.

Vecka 27-31 är vi bara på Tegelbo.

Vecka 33 öppnar Bakgården som vanligt 7.30.

Fritids öppettiderna är som vanligt 6.30-18.00.

Om ditt barn blir sjukt eller ledigt då ni har anmält att ni behöver fritids måste ni ringa och anmäla det till oss, senast kl. 9.00. Vi vet av erfarenhet att ett relativt stort antal anmälda barn inte dyker upp på sommarfritids för man fick andra planer och förutsättningar. Det tar alltför stor del av personalens arbetstid att kontroll-ringa de som inte dykt upp. Därför måste ni föräldrar vara noga med att kontakta oss om barnet blivit ledigt.

Personalen kommer inte ringa till de anmälda barn som inte dyker upp.

Om ni har glömt vilka veckor ni anmält behov, fråga oss så kan vi tala om det. Observera att under sommarlovet ska ni inte göra sjuk- eller ledig-anmälan via skol-webben, då ingen kommer att läsa av den under den perioden!

Under vecka 24-26 (11-29 juni) ringer ni till den enhet barnet tillhör nu.

Sörgårdens övervåning 08-508 46 227

Sörgårdens undervåning 08-508 46 225

Tegelbo 08-508 46 229

Bakgården 08-508 46 231 eller 08-508 46 233

Norrgården 08-508 462 19

Ikaros 08-508 46 224

Under vecka 27-31 (2 juli – 3 aug) ringer ni till Tegelbo på 08-508 46 229

Under vecka 32-33 (6-17 aug) ringer ni till den enhet barnet kommer att vara med, se ovan.

Utrustning

Att ha till hands på fritids, förvaras i en ryggsäck, väska eller påse:

Badkläder och handduk

Vattenflaska

Keps

Kläder för alla tänkbara svenska sommarväder och vid behov av ombyte.

Viktiga datum

Måndag och Tisdag den 13-14 augusti har hela skolan planeringsdagar. Tegelbo, bemannat med vikarier, är öppet endast för dem som anmält behov av det till bitr. rektor,christina.park@stockholm.se

Måndagen den 20 augusti kl. 9.00 börjar höstterminen med gemensam start ute på skolgården.

Personal i tjänst under Tegelbo-veckorna (med reservation för ändringar)

Vecka 27: Vivi, Carina, Emmy, Juan, Felicia, Awet, Tobias, Nilla, Malin M, Emilia, Sandra, Alicia, Love, Göran

Vecka 28: Vivi, Sophie, Felicia, Eva D, Emilia, August, Göran

Vecka 29: Vivi, Sophie, Eva, Emilia, Lisa, August

Vecka 30: Sophie, Awet, Emilia, Lisa, Alicia

Vecka 31: Lotta H, Cecilia M, Awet, Emilia, Monika, August, Lisa, Love

Under samtliga sommarveckor kommer Stockholms stad att anställa ungdomar som jobbar på fritids. Deras namn kommer att anslås i hallen vecka för vecka.

Veckoprogram

Vilka aktiviteter som kommer att erbjudas på sommarfritids meddelas på anslag i hallen vecka för vecka.

Sommarhälsning från Josefin

Hej!

Nästa termin börjar ni årskurs 1 och då är det jag som kommer att bli er nya lärare. Det ser jag väldigt mycket fram emot.

Jag heter Josefine Ewerthz och är 34 år gammal. Jag har varit lärare sen 2011 och varit anställd på Årstaskolan sen januari 2016. Då har jag framförallt jobbat på Tegelbo. Ni kommer att bli min första klass på Bakgården och det känns skönt för mig att ni redan har varit där ett år.

Jag har det senaste 9 månaderna varit föräldraledig med min son Joar. Jag har även en son som heter Gunnar och är 3 år.

Jag önskar er alla en riktigt skön sommar så ses vi till hösten!

Hälsningar Josefine