Vinterfriluftsdag onsdag 20/2

Vinterfriluftsdagen onsdag 20/2

Bakgården kommer att ha en gemensam utflyktsdag tillsammans onsdagen den 20/2.

Barnen får då välja mellan att åka skridskor eller att leka i en närliggande park. De som väljer att åka skridskor behöver ha lite förkunskaper. De behöver inte vara proffs men det får inte heller vara första gången som de åker. Detta för att vi ska hinna med att hjälpa alla.

Ni behöver anmäla till respektive klasslärare/fritidspedagog vad ert barn vill göra senast fredagen den 1/2. Vi kommer sedan att dela upp barnen i skridsko och parken grupper. Om vi inte har fått in er anmälan så kommer ert barn att vara i parken. Det kommer inte heller att gå att ändra grupper efter 1/2.

Alla kommer grilla tillsammans i parken. Skolan ordnar med matsäck och dryck denna dag.

Alla elever behöver vara på skolan senast klockan 8.00 den här dagen. Vi räknar med att vara tillbaka på skolan senast 13.30.

Packlista

• Skridskor
  • Hjälm
  • Varm dryck om man vill
  • Kläder efter väder, mössa och vantar.

Vi ser fram emot en härlig heldagsutflykt!

Personalen på Bakgården

Veckobrev v. 2

Hej!

Välkomna tillbaka till skolan och en ny termin! Jättekul att träffa alla barn igen. Jag hoppas att ni haft en bra julledighet.

Vi har denna korta skolvecka gjort nyårsraketer av papper och eleverna fick då skriva om vilka förväntningar de har inför terminen. Vi har också delat ut två nya böcker. En språklärabok, där eleverna kommer att få arbeta med bland annat meningsbyggnad och synonymer, och en ny mattebok.

Det har varit mycket bra studiero i klassrummet och jag upplevde att eleverna var glada att komma igång med skolarbetet igen.

Vecka 3

måndag  Idrott, ta med idrottskläder, inneskor och handduk. Utflykt på fritids tillbaka senast kl 16.

tisdag

onsdag  Idrott, ta med idrottskläder, inneskor och handduk.

torsdag

fredag

Trevlig helg!

/Josefine, Flisan & Love

Julavslutning

Hej!

Vi vill påminna om att det är julavslutning imorgon🎅. Välkomna till klassrummet från 7.30 på fika. Kl 8.00 kommer vi att starta avslutningen i klassrummet och kl 8.30 så är det ringdans på skolgården.

Hoppas vi ses imorgon!

Josefine, Flisan och Love