Veckobrev v 39

Måndag:  I-pad för röd/gröna, ” hemlis” för röd/gröna

Veckans bokstav: E e

På fritids träffas alla förskoleklasserna på                Bakgården

Tisdag: I-pad blå/gula, ”hemlis” röd/gröna

”grej of the day” röd/gröna, ” soltimme” blå/gula.

Vi planerar, 0c1 passar våra barn.

Onsdag:  Skoljoggen samling 8.30 i klassrummet.

Ansvarsgrupper, Bild för blå/gula, Ma för

röd/gröna.

Fritidsråd för Stella och Morris.

Torsdag: Bakgårdsmöte annan personal är med barnen.

Svenska för alla

Idrott för röd/gröna, Ma  för blå/gula.

Fredag : Fritids har möte, Fadderträff

På fritids rockar vi loss med lite DISCO 15.00-16.00

Hej!

På onsdag deltar vi i ”skoljoggen”. Det är nåt som sker i hela Sverige och innebär att skolbarn springer/ går en sträcka för att uppmuntra att röra på sig samt att samla in pengar , årets förmånstagare är Clowner utan gränser. Mer info nedan från idrottslärarna. Se till att ha springvänliga kläder och framförallt skor, medtag gärna en egen vattenflaska.

Detta innebär att blå/gula INTE har idrott utan samlas i klassrummet senast kl 8.30, då vi går 8.45 mot Årstaliden.

På matten har vi tränat på ” vilka är flest”? Genom att jämföra

och para ihop kunde vi lista ut detta. Vi har även tränat på siffran 3, den var lite knepig.

Vi har gjort Bornholms screeningen i veckan, det ger oss vuxna en hint om vad varje barn behöver träna lite mer på.

Årstider är något vi har börjat prata om och då mer höst.

På i-paden har vi skrivit om en bild med l-saker. Då fick vi träna på om det heter ” en lejon eller ett lejon” samt hur vi får in ordet ”och” i en mening.

Från idrottslärarna:

Skoljoggen är ett landsomfattande arrangemang för att uppmuntra till motion och samla in pengar, årets förmånstagare är Clowner utan gränser. Det är ett frivilligt belopp men vi ser gärna att ni skänker en liten slant. Pengarna samlas in i klassen och ges av personal till oss på idrotten. Man kan också använda Swish. Ni kan swisha valfritt belopp på telefonnummer: 123-9011263 (som du ser är detta ingen 070-nummer men det funkar precis som ett vanligt telefonnummer så kommer pengarna direkt in på Skoljoggens 90-konto.

Trevlig helg

Eva , Sophie och Felicia