Veckansinfo V 23

Utflykt

Vattenmannen o speeds skräpshow kommer på besök Kl. 13.30

Tisdag:

Städdag. Vi kommer att städa och rensa i lådorna i klassrummet. Barnen behöver ta med sig en påse/kasse för att ta hem en del arbeten.

Onsdag:

Nationaldag

Torsdag:

Utevistelse

Idrott (Helklass) Saker att packa ner till idrottslektionerna: Idrottskläder, inneskor och handduk.

Klassfest från kl. 13.00-14.30.

Fredag:

Skolavslutning

Fredagen den 8/6 elever ska vara på skolan kl 8.10 då tänkte vi ha en avslutning i klassrummet, där vi delar ut terminsintyg, sjunger ngn sång, mm.

Vi ser fram emot att hela skolan ska ha en gemensam skolavslutning. Vi går tillsammans ut på skolgården för att gemensamt avsluta läsåret med övriga skolan kl. 9.00. Rektorn håller tal bland annat. Våra sexåringar kommer också tacka av årskurs sex med en ros+tackkort som de gjort själva.

Vill ni föräldrar närvara och har möjlighet så är ni välkomna att vara med i klassrummet. Vill ni vara med på skolgården kommer ni att få stå utanför de markerade gränserna för klasserna. Ni kommer alltså inte kunna stå tillsammans med ert barn där. Därefter det är fritids hela dagen.

Övrigt:

Nu måste ni hjälpa oss att städa ur barnens hyllor i hallen. Hyllorna ska tömmas och allt ska hem. Detta önskar vi att man har tagit hem sedan senast på fredag eftermiddag.

Barn som ska vara här under sommaren kommer att ha sina saker i sin ryggsäck (badkläder, handduk, solkräm, vattenflaska och extrakläder)

Kommande datum:

4/6 Vattenmannen o speeds skräpshow kommer på besök Kl. 13.30

8/6 Skolavslutningen

Nedan bilder från mattelektion Mönster, barnen ska kunna uppfatta och fortsätta på upprepade mönster samt kunna bygga, lägga och rita egna mönster.

Vi vill med detta brev också tacka för det goda samarbetet med er föräldrar samt önskar er alla en riktigt skön och trevlig sommar.

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Carol, Awet och Kirsty