Sista veckobrevet för terminen:)

Hej!

Nu är denna vecka och termin snart slut. Det har varit en bra termin med många flitiga barn. Heja 1 D vad de har kämpat på bra in i det sista.. Jag är så stolt över era barn som har arbetat flitigt, visat hänsyn och respekt vilket har gett en fantastisk arbetsro. Med detta braiga klimat skapas det fantastiska förutsättningar att lära sig massvis. De är så fina! Tack för att jag och Sophie har äran att låna dom under skoldagarna!

Vi har mest arbetat klart med det vi redan har påbörjat tidigare under terminen. Bokstaven den här veckan är Uu och ordbilden är ordet upp. Nästa termin startar vi med att arbeta med bokstaven Hh, ny mattebok där vi börjar med att repetera talen mellan 0-12, nordisk mytologi och samband i naturen.

Barnen har också fått en ny läsläxa som de ska träna på till efter jullovet. Vi kan skjuta på förhöret till onsdag (istället för till tisdag, jag förstår om ni pausar läxan lite under lovet, men jag tänker att det är många dagar och något tillfälle kanske ni får till). Jag uppmuntrar till att ni läser under lovet oavsett om ni väljer bort att läsa läsläxan. Därför skickar jag med en snögubbe på avslutningen som uppmuntrar till läsning. Ta tillbaka den till skolan så ska era barn få ännu mer pepp att de har läst.

På fredag är ni välkomna 7.30 för den som vill vara med på en liten julavslutning. Vi ska gå ut på skolgården för en ringdans 8.30 och avslutar terminen på skolan tillsammans med alla de andra klasserna.

Jag vill också berätta att det är Bojes sista dag på fredag. Han och hans familj flyttar till Gnesta. Vi önskar er lycka till och det har varit kul att lära känna dig Boje. Ni är alltid varmt välkomna att hälsa på när ni vill.

Vårterminens första dag är 2019-01-10 och då börjar skoldagen 8.10 som vanligt.

Från oss alla till er alla önskar vi en riktigt God jul och gott nytt år!

/ Malin och Sophie

2 tankar om “Sista veckobrevet för terminen:)

1. Profilbild
    Fredrik (Sagas pappa) says:

Hej Malin och Sophie! Jag vill tacka er för ett fantastiskt arbete med klassen denna termin. Så mycket kärlek och engagemang som ni visar! Jag önskar er en skön ledighet, en god jul och ett gott nytt år!