Information inför framtiden

(Har verkligen försökt maila er, men det går inte. Eller så har ni 700 mail av mig som är likadana, tjatigt för er i så fall. Men detta känns viktigt att ni får information om idag eftersom era barn har fått det.)

Så detta är alltså ett mail från mig som jag lägger på bloggen nu.

Hej.

Tack för alla fina utvecklingssamtal. 1D är på riktigt en helt fantastisk klass både med elever och med föräldrar. Så tack för alla samtal!

Som jag har sagt på alla utvecklingssamtal hittills (av dom som har frågat) har tanken alltid varit att jag skulle följa med era barn upp till trean. Men livet kom emellan. Jag är gravid och väntar barn i slutet av oktober/i början av november om allt går som det ska. Vi har medvetet valt att hålla det lite hemligt till Susanne (rektorn) och Carolina (lågstadiesatsningsläraren) hittat den perfekta ersättaren för mig. Hon heter Johanna och nedan följer en kort presentation av henne.

Jag heter Johanna Wictorin och är 25 år. Jag är uppvuxen i Sunne som ligger i Värmland. I juni tar jag min lärarexamen på Uppsala universitet och flyttar till Stockholm. Till hösten kommer jag jobba som lärare i just er klass vilket ska bli så roligt och jag ser fram emot att få träffa alla elever och vårdnadshavare. Vill önska alla en trevlig sommar så ses vi i augusti!

Johanna

Tanken är att i höst blir det en ordentlig överlämning där både ni och barnen får möjlighet att lära känna er nya lärare. Jag kommer som sagt vara med i början av terminen och stötta upp sedan tar Johanna över. Än blir ni inte av med mig utan jag kommer säga hej då mer ordentligt i höst. Ville bara att informationen skulle komma ut innan det blir allt för uppenbart.

Allt gott!

/Malin

3 tankar om “Information inför framtiden

1. Profilbild
    Kristina (Albas mamma) says:

Så synd att du inte kommer att följa med under hela tvåan men så tryggt det känns att ni har gjort en så bra planering. Och framför allt: så roligt för dig och familjen med en liten bebis! Grattis!!

2. Profilbild
    Fredrik (Sagas pappa) says:

Jag håller med att det ör tråkigt för våra barn, du är ju så bra! Men fantastiska nyheter för dig och familjen! Grattis! Och välkommen Johanna!

3. Profilbild
    Kristina (Alexandras mamma) says:

Tråkigt för klassen att du inte kommer fortsätta under tvåan, men stort stort grattis till dig och familjen!