Hej!

Till nästa vecka har barnen en trafikläxa, att fota sig med reflexer och utan. Detta för att de ska se vilken stor skillnad en reflex gör. Jag kräver ej att barnen gör denna läxa, då jag inte kunnat få fram en reflex till alla barn. Men om ni har där hemma/ har möjlighet att köpa en så vill jag ha in bilderna på min mail någon gång under nästa vecka. Min mail är:

malin.sundqvist@stockholm.se

Nästa vecka v.47

Tisdag: förhör läsläxa

tema barnkonventionen, vissa lektioner bryts.

Onsdag: ingen idrott (högstadiet har tema hela veckan, som påverkar vår idrott)

Torsdag; tema barnkonventionen, vissa lektioner bryts.

skutt-dag:

Fredag: idrott med vikarie pga temaveckan

Vv pyssel, denna vecka har de målat vatten med en eller flera valar på. Ordbilden för denna vecka är att kunna läsa och stava orden du, den, det, de, vi.

Hittills har vi hunnit med att gå igenom bokstäverna: Aa, Oo, Mm, Ll,Rr, Ss, Ee, Nn, Ii, Tt och Vv

Tränar på att skriva meningar.

So: Vi fortsätter med trafiktemat och kopplar då detta till Bee-boots och enkel programmering. Vissa har redan fått starta med detta. Den andra gruppen kommer få göra detta imorgon.

No: teknik programmera bee-boot. Får se om vi hinner med NTA denna vecka.

Matte: vi har jobbat med vilken term saknas i båda kapitlen samt vi övar. På torsdag hinner vi säkert med att arbeta med vad har jag lärt mig.

Musik: Vi sjunger med Ulf.

Ha det bra!:)

Malin

Stormöte – Anmälan till jourfritids

Nästa torsdag, den 22 november, är det återigen dags för all personal på skolan att ha skolutvecklingsmöte, ett så kallat Stormöte.
För fritids del innebär det att mellan klockan 15.15 – 18.00 består bemanningen av vikarier. Vi är förstås mycket tacksamma om ni som har möjlighet hämtar ert/era barn tidigare denna dag.
Detta Stormöte är terminens sista och efter jullovet kommer ni att få alla datum för vårterminens stormöten som kommer att äga rum vid tre tillfällen.
Ni anmäler ert/era barn via webblänken under ”ANMÄLAN TILL LOV- OCH JOURFRITIDS” i menyraden som finns på alla bloggar.

Observera att anmälan stängs en vecka innan, det vill säga nu på torsdag den 15 november.

Tack för Ert samarbete!
Vänlig Nina Park, biträdande rektor

Jourfritids torsdagen den 22/11

Hej alla familjer!

På torsdagen i vecka 47, den 22 november, är det jourfritids från och med kl.15.15 och fritids är bemannat med vikarier. Detta på grund av att ordinarie personalen ska vara med på ett skolutvecklingsmöte. Anmäl, senast den 15 november, under LOVANMÄLAN OCH JOURFRITIDS här på bloggen, om ni har behov av jourfritids den dagen, så vi vet hur många vikarier som behövs.

Tack på förhand för ert samarbete!