Veckoinfo v 36

Måndag:

Vi åker på en kortare utflykt på förmiddagen, för att träna att åka buss tillsammans. Prata gärna hemma om hur viktigt det är att gå i led och lyssna när vi är 26 barn som åker tillsammans. Vi kommer även jobba med veckans bokstav ute.

Tisdag:

Rörelse med vår danspedagog Johanna.

Onsdag:

Matte

Walking

Torsdag:

Idrott för blåröda, kom ihåg ombyte och handduk.

Gröngula har Matte

Vår SYV kommer på besök hos oss.

Fredag:

Städa

Idrott för gröngula, kom ihåg ombyte och handduk.

Blåröda har Matte

Nu har vi börjat med halvklasslektioner, och vilken bra studiero vi kan få till. Hjälp gärna barnen att komma ihåg idrottskläder och handduk. En del blir ledsna att de glömt eller känner oro att de ska glömma.

Tack för en bra samverkan på föräldramötet! Nu sitter minnesanteckningar uppe från mötet på anslagstavlan i vår hall.

Den 14 september har vi planerat en svamputflykt med hela Tegelbo. Vi önskar att barnen har med sig egen lunchmatsäck hemifrån den dagen. Vill någon att vi ordnar matsäck åt er, så maila mig. Är det någon förälder som önskar följa med så maila mig det också.

Önskar en solig helg!

Kommande datum:

14/9 svamputflykt medmatsäck.

21/9 APT, enhetsråd, skolråd.

27/9 skoljoggen

19/10 APT

V43 temavecka

V 44 höstlov

30/11 APT, enhetsråd, skolråd

Vi har jobbat med M, räknat i skogen, gjort ett stapeldiagram bl a i veckan.