Veckoinfo v 21,

Mån;

utematte

Bild och iPad i halvklass

Tisdag;

Dans/rörelse

Onsdag;

Matte och NTA i halvklass

Torsdag:

Idrott för alla utom blå bordet

Årstafestivalen 16-19 (se info nedan)

Fredag:

Städa

Idrott för alla utom röda bordet

Sommarlovet:

Hoppas alla fyllt i sommarlovsanmälan nu. Det stänger på söndag.

Hälsomånad:

Kom ihåg att maila in era aktiviteter i tid så att det kommer med i klasstävlingen med rörelse……vi leder fortfarande 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

Den 5 juni har vi blivit inbjudna på studiebesök på operan. Vi åker på förmiddagen och önskar att alla kan ta med en egen matsäck hemifrån, i sin ryggsäck, den dagen. Om ni inte har möjlighet att ordna matsäck hemifrån, så maila mig i god tid, så ordnar vi.

För att hinna med att tacka alla ordentligt för detta läsår önskar vi att ni kan vara på skolan kl 8,15 den 8/6. Då tänkte vi ha en enklare avslutning i klassrummet, där vi delar ut terminsintyg, sjunger ngn sång, mm. Sedan går vi tillsammans ut på skolgården för att gemensamt avsluta läsåret med övriga skolan. Vill ni föräldrar närvara och har möjlighet så är ni välkomna att vara med i klassrummet. Vill ni vara med på skolgården kommer ni att få stå utanför de markerade gränserna för klasserna. Ni kommer alltså inte kunna stå tillsammans med ert barn där.

Årstafestivalen

På torsdag den 24/5 kl.16.00-19.00 går vår årliga tradition Årstafestivalen av stapeln! Då får man chans att prova på olika aktiviteter runt om på skolgården, se uppträdanden på scenen och köpa fika eller korv.

Denna kväll är obligatorisk för alla elever fr.o.m årskurs 1. Då det inte är obligatorisk

närvaro för förskoleklass eleverna, vill vi gärna att ni kommer och deltar en stund

tillsammans med ert barn. Passa på att delta i evenemangets alla festligheter.

Det är viktigt att ni kommer och prickar av ert barn på närvarolistorna, som finns vid

respektive enhets aktivitetsstationer på skolgården.

Välkomna!

Trevlig helg!

Kommande datum:

24/5 Årstafestivalen

4/6 Vattenmannen o speed kommer på besök

5/6 utflykt till operan med matsäck

6/6 nationaldagen, skolan är stängd.

8/6 skolavslutning

12/6 obs, ordinarie personal har studiedag.