Tack

Hej. Det här blev förmodligen min sista dag för den första terminen. Jag har semester från imorgon, men det såg länge ut som om det inte skulle bli av. Därför har jag inte sagt något till er, eller barnen. Det är nämligen många sjuka i min familj just nu, så vi får se.

Jag kanske dyker upp lite besviken imorgon om resan inte blir möjlig. Då är det synd om mig.

Vi har haft en fantastisk första termin och jag kunde inte vara nöjdare. Nästa termin ska vi ta ut svängarna lite mer. Vi behöver befästa strukturen så klart, men det ska balanseras med frihet under ansvar och massor av kul. Självgående, ansvarstagande och harmoniska små människor är det bästa som finns!

Nu när vi har så många arbetsprocesser som är bekanta för dem, kan vi också bredda repetoaren. Vi kommer att ha temaarbeten inom SO och NO. Vi börjar med lite mytologier i Januari. Vi tränade med svenska djur i grupparbeten med muntlig presentation som redovisning. Det kändes som om alla är tillräckligt trygga med varandra för att våga. Sedan är ju samarbete i grupp en komplicerad situation för många, men det kommer att bli bättre med träning. Det får vara lite jobbigt ibland. Sedan är det dags för läsläxa. Det kör vi igång med också. Tack för den här terminen.

God Jul och gott nytt år!

Med vänlig hälsning Jakob

2 tankar om “Tack

1. Profilbild
    Karin Roberts says:

Stort tack själv! Vi har ju en lite än julgåva till dig från klassen som tänkte överlämnas på fredag, men den får vänta på dig tills du kommer tillbaka. Ha en jättetrevlig jul tills dess ❤️