Skolstart!!!

Hej! Det är kanske dags att jag presenterar mig. Jag tänkte vara era barns lärare, så ni kanske är lite nyfikna på mig? Jag började på Årstaskolan för ett år sedan och hann då med en tredjeklass som jag lämnade till mellanstadiet i våras. Innan dess arbetade jag på Trångsundsskolan, men jag bor på Kungsholmen så jag ville komma lite närmare hem. Jag är alltså lite ny i Årsta.

Jag tycker att Årstaskolan är en toppenbra arbetsplats. Det finns mycket utrymme för personligt uttryck i arbetet och det råder över lag en trevlig och inkluderande stämning.

Hur jag är som lärare är lite svårt att beskriva. Jag är mån om att vi får en nära relation och det finns syfte och mening i det vi gör. Jag ser uppriktigt fram emot att sätta igång nu på måndag. Jag har träffat en del av barnen och har förstått att det är en jättetrevlig grupp. Vi kommer så klart att ägna mest tid till att lära känna varandra första veckan, men också sätta lite struktur för hur vi ska arbeta. De är alldeles säkert nyfikna på lite skolarbete, så vi känner lite på det såklart. Vi får se hur det blir.

På måndag ses vi alla på skolgården 9:00 vid scenen och därefter börjar skolan. När vi börjar i klassrummet så är det dags för er att åka till jobbet, eller var ni nu brukar åka men inte följa med in. Det är bäst att vi får vara ensamma för att reducera förvirringen. Sedan ser jag fram emot att träffa er alla till vardags och på föräldramötet (som vi inte satt datum på). Ta gärna kontakt med mig om ni funderar över saker. Ha en trevlig helg!

Med vänlig hälsning Jakob Hellström (jakob.hellstrom@stockholm.se)

2 tankar om “Skolstart!!!

1. Lovisas mamma says:

Hej, har fått ett gott intryck här i starten, ser fram emot att lära känna dig Jakob! Vi är nyfikna på schemat och hoppas att det snart finns att tillgå digitalt.
    Undrar också när info om hemspråk, start, plats mm. kommer.

2. Pieter-Jan says:

Trevligt att e-träffas Jakob! Tack för presentationen och vi ser fram emot skolstarten!
    PJ