Hembrev

Hej. Den första April åker vi till Skansen. Vi ska hälsa på fyra svenska djur. Nästa vecka börjar vi därför arbeta med dessa djur i grupper, så det blir en del NO. Vi har redan tränat för en tid sedan, men nu fördjupar vi oss lite mer. Finalen blir en presentation där vi ska klippa in djurets miljö i talargruppens bakgrund. Jag ska träffa Micke, som är skolans expert om elva minuter för att utbilda mig. Apropå film, så har min länk till de filmer de gjorde för Filmfestivalen inte funkat. Jag ska kontakta dem när jag kan.

Jag har nämnt att det finns lite negativiteter i klassen, men måste nog förtydliga lite. Det är mellan några få och det blir bättre. Det präglar inte på något sätt helheten. De växer snabbt och det finns inga självklara konstellationer i umgänget. Då kan det bli lite turbulent ibland. Helt naturligt. I klassrummet är det väldigt trivsamt, ska jag säga. De får också arbeta mycket utanför klassrummet och det ansvaret hanteras bra. Alla gör skolarbete på skoltid och vi har också mycket trevligt, tycker jag. En del föräldrar har hälsat på och det är helt ok för mig. Det är det enda sättet att få en uppfattning om lärmiljön. Nu menar jag inte att alla ska komma springandes hit, utan om ni är det minsta oroliga så kanske det är en bra lösning. Trevlig helg!

Mvh Jakob