Respons

Hej alla

Nu har vi fått protokoll från föräldraråd. Vissa saker ska diskuteras i personalgruppen innan respons. Det jag kan svara på nu är det här med inställda aktiviteter och bloggen. Det vi skriver under dagen publiceras kl 17.00. Därför går det inte att förvarna er om att ex en utflykt är inställd.

Trevlig helg

Carina

Äggkartong

Hej

Till halvklasserna behöver vi nu äggkartonger. Dessa behövs för att vi på ett enkelt sätt sortera vårtecken, knoppar, löv etc. under våra lektioner i det gröna klassrummet. Vi tar gärna emot sex-tolvpack.

Vi önskar även blommor till klassrummet, om ni har någon som skulle kunna få flytta in hos oss. ❤️

 

Hembrev

Hej. Vem har växter över? Det har blivit fräscht i klassrummet med de nya bänkarna, men lite växter vore kanske något? Tänk på det.

Vi har haft en riktigt bra period i klassrummet, där riktigt lite störs sett till studiemiljö. Det finns däremot  regelbundna konflikter i andra sammanhang som behöver ett mer långsiktigt tänk. Vi kommer att använda klassrummet för det också. Veckan efter lovet inleder vi “städfolk”. Tre får huvudansvaret att se efter material och skräp. Resten får i uppdrag att visa respekt för städfolket. Vi ska också bli världens artigaste klass. Tack, förlåt och ursäkta ska hagla! Vi ska också låta bli alla typer av negativiteter i språket. Jag förklarar att jag inte vill höra -neeeej! om jag föreslår läsförståelse, för det sårar mina känslor.

Det är tillåtet att läsa under lovet. Trevligt sportlov!

Mvh Jakob