Dessa grupper kommer vi att arbeta utifrån i olika lägen. På måndagarnas utflykt  på fritids kommer vi att gå efter denna gruppindelning. Vilken grupp som går när och var får ni info om på fritidsbloggen.

Grupp 1

Elsa H

Tisdag den 23 oktober stänger fritids klockan 15.15

Hej alla vårdnadshavare!

Nästa tisdag den 23 oktober stänger fritids klockan 15.15, med anledning av att all personal på skolan har gemensamt skolutvecklingsmöte.
Ni som har behov av jourfritids, det vill säga efter klockan 15.15 anmäler ert på barn via webblänk under ”ANMÄLAN TILL LOV- OCH JOURFRITIDS” i menyraden som finns på alla bloggar. Observera att anmälan stänger nu på tisdag den 16 oktober. Detta för att vi ska ha möjlighet att boka vikarier.

Vi vädjar till er som har möjlighet att hämta ert/era barn tidigare denna dag att göra det.

Vänliga hälsningar, Nina Park, biträdande rektor

Veckobrev

Hej. Carina och jag pusslade ihop ett schema för utvecklingsamtal. Ni får gärna byta med varandra om ni vill. Går det inte alls, så får vi förhandla.

Jag skulle vilja skapa en maillista till er och undrar om ni kanske redan har en? I vissa avseenden är bloggen inte alltid rätt forum.

De har fått en ny läxa, som ni kanske märkt. Den handlar om atomer och elektricitet. Nu kanske ni tänker att det hör mellanstadiet till och det är ju sant. Syftet är processen från lektion till presentation. Ämnet väljer jag efter hur jag kan visualisera det och hur intressant det är för dem att berätta för er.

Jag vill att ni hjälper dem till att stärka läsningen. Det vi inte kan göra i skolan är att träna läsning i den omfattning som de behöver. Vi har fått en fantastisk bibliotekarie som vi kommer att samarbeta massor med. Det känns superbra.

Trevlig helg!

Mvh Jakob