Hembrev

Hej. Nu, idag lämnade jag över den första läsläxan; läsläxa1. Läsläxorna kommer att lämnas ut på måndagar och vara klara på onsdagar. De får ett litet frågeformulär som de ska fylla i. Ett par frågor och +,- och ?. Någonting bra, någonting dåligt och någonting konstigt. Vi har tränat på den delen med våra läsloggar. Där finns rutor så man kan rita det man tänker istället/också. De kommer sedan sitta i små grupper och läsa sina svar för varandra, samt läsa kapitlet tillsammans. Det kan kännas förvirrande i början, men blir rutin snabbt.

Förhoppningen är att de kan läsa för er vid något bra tillfälle. Det kan ju vara när man lagar mat, eller vad vet jag? Högläsning är att föredra i det här sammanhanget. Den korta tiden är för att läxan inte ska bli liggande.Hoppas att ni får trevligt och om det blir problem så hör av er!

Mvh Jakob

God jul

Hej

Imorgon är det terminens sista dag och vi börjar som vanligt kl 8.00. Vid 8.30 går alla på skolan ut och dansar ringdans på skolgården. När vi dansat färdigt får ni ta jullov om ni önskar. Var noga med att stryka ert barn från listan innan går hem. Fritids är öppet som vanligt hela dagen.

God helg och ett gott nytt år! ☃️

Hej

På torsdag ska ettorna på Tegelbo ha en liten avslutningsstund i snön. Vi tänkte gå till en backe och åka stjärtlapp. Hoppas på att snön ligger kvar 🤞

Till det behövs hjälm och skolan har inte till så många elever. Ta gärna med egen hjälm så alla kan åka samtidigt.

Vänligen Carina, Helen och Tobbe❄️☀️