Veckobrev v. 12

Hej hej,

I veckan har vi haft ett prov som alla klarade galant, lärt oss fakta om jaguaren och arbetat med kamratbedömning samt börjat med subtraktion med tiotalsövergång.

Veckan har innehållit både ”ups and downs”. Många bra lärosituationer med delaktighet och engagemang. Men tyvärr upptäcktes att det återigen försvinner frukt och riskakor ur väskorna. Nu testar vi att ta in väskorna i klassrummet ett tag. Får vi inte bukt med detta måste vi eliminera frestelsen och inte tillåta medhavd mat.

Brevet hem – idag har alla fått skriva som vanligt i fredagsboken, men med en tydlig mottagare. NI där hemma. Vad vi kommer igång från veckan har formulerats i ett brev och ni får hem boken. Skriv gärna en kommentar, uppmuntran eller fråga till era barn i boken. Det är sedan viktigt att den kommer tillbaka hit till klassrummet.

Nya platser i matsalen har det blivit och nästa vecka kommer vi testa ett nytt sätt för första rastens lekkompisar. Vi har haft klassråd där vi pratade om trygga och otrygga platser på skolan och hur vi kan hjälpa varandra att hantera det. Fotbollsplanen var ett ställe där många satte gröna kryss men det var nästan lika många röda.

Det har varit mycket prat om att flytta och sluta i skolan på sistone. Några ska lämna oss efter sommaren och därför blir det många som funderar på dessa ämnen. Berätta gärna för oss om det är så att ni planerar att byta skola.

Leyli skickar även en påminnelse om att alla behöver duscha efter idrotten.

Nästa vecka, v.13:

Måndag: idrott

Tisdag: läsläxa kapitel 19. Skolan slutar 12.45 för personalmöte och jourfritids från 15.15

torsdag: idrott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *