Information inför hösten

Inför höstterminsstarten sker det alltid en del förändringar i hur personalen fördelas mellan klasser och enheter och för vår klass, blivande 2a innebär det följande:
Sofia följer med klassen till den nya åk2-enheten på Tegelbo. Sandra har fått ett heltidsvikariat i förskoleklasserna och Berit, som fortsätter att vara deltids-ledig för studier, kommer även hon att arbeta i en förskoleklass och dela det med en annan pedagog.
Till 2a kommer istället fritidspedagog Karin Ljungblom, se bilden, som arbetat länge på skolan och redan är känd för många av eleverna och hon är i tjänst 5 dagar i veckan. Karin kommer att besöka klassen någon dag under nästa vecka, för att presentera sig lite närmare och även försöka finnas tillgänglig någon eftermiddag för att förhoppningsvis hinna hälsa på en del föräldrar.