Den här veckan! ⭐️

Den här veckan! ⭐

Måndag
Förmiddag, Matematik och Bild.                                                  Veckans bokstav, Y.
Efter lunch, öva inför körslaget på onsdag.
Sista dag att anmäla sitt barns närvaro/frånvaro till sportlovet. Länk till lovanmälan finns här på bloggen.

Förmiddag, Extra lång rast då vi personal har enhetsmöte.
Efter lunch, arbete i halvklass med Värdegrundsarbete och Svenska.
Skolans syokonsulent David kommer till oss och tar med halva klassen på en Yrkesvandring i Årsta.

Onsdag❤
Förmiddag, Matematik och Bild.
Eftermiddag, Vi har körslaget. På Sörgården uppmärksammar vi alla hjärtans dag ❤ genom att sjunga kärlekssånger för varandra. Varje klass har valt en sång som vi sedan sjunger för de andra klasserna på Sörgården. I en omröstning beslutade vår klass att uppträda med: ”Jag tror jag är kär – George Shaid”. Det är en låt som varit med i Junior Eurovision. Ert barn får gärna öva på låten hemma.

Vinterutflykt!
Torsdagen den 15/2 åker hela Sörgården på en vinterutflykt till skogarna kring Björkhagen. Vi ber er ta med en matsäck hemifrån. Om det är kallt får ni gärna packa med varm dryck till ert barn. Vi åker kl. 09.00 och är tillbaka innan mellanmålet.
Idrotten utgår, vi ska få ordentligt med rörelse på vår utflykt istället.

Förmiddag, Tema vatten.
Eftermiddag, andra halvklassens tur att gå till biblioteket för ett specialbesök.
Skolans syokonsulent David kommer till oss och tar med den andra halvklassen på en Yrkesvandring i Årsta.
Idrotten utgår.

Vi har sportlov v.9.
Vi har påsklov v.14.
Årstafestivalen äger rum den 24/5 kl. 16-19. Förskoleklasserna uppträdde i början av festivalen förra året, alltså ca. 16.00. Det får ni inte missa!
Skolavslutningen är fredagen den 8/6.
Detta är APT datumen för denna termin.
15/3 + enhetsråd och skolråd, 19/4, 17/5 + enhetsråd och skolråd.