Årstafestivalen

På torsdag den 24/5 kl.16.00-19.00 går vår årliga tradition Årstafestivalen av stapeln! Då får man chans att prova på olika aktiviteter runt om på skolgården, se uppträdanden på scenen och köpa fika eller korv.

Det här året finns inget inplanerat uppträdande för förskoleklasserna. Nästa år kommer eleverna själva kunna välja om de vill vara med och uppträda.

Denna kväll är obligatorisk för alla elever fr.o.m årskurs 1. Då det inte är obligatorisk närvaro för förskoleklass eleverna, vill vi gärna att ni kommer och deltar en stund tillsammans med ert barn. Passa på att delta i evenemangets alla festligheter.

När Årstafestivalen börjar kl. 16.00 är vi ute med eleverna. Alla elever kommer att få en kupong som kan växlas in mot en korv/dricka.

För er föräldrar finns det möjlighet att köpa korv och dricka under festivalen. Vi kommer inte hantera kontanter under festivalen utan istället kommer man få betala för korv och dricka genom att swisha pengar till Clowner utan gränser. När man vill köpa en korv och dricka etc. visar man helt enkelt upp att man swishat till nummer 9000209, märkning Årstafestivalen.

Det är viktigt att ni kommer och prickar av ert barn på närvarolistorna, som finns där vi kommer stå stationerade, den gula boden utanför Sörgården.

Välkomna!