Veckans stora var nog utflykten, men vi har även räknat matte, jobbat vidare med svenska och byggt mobiler. Mobiler? Kanske ni tänker nu… Ja, mobiler! En rörlig hängprydnad med tema jämnvikt alltså. Lite höstpyssel med fadderklassen har vi också hunnit med.

Nästa vecka v.43

Vi får en praoelev från högstadiet som hjälper till denna vecka..:)

Måndag: idrott

Tisdag: läsläxa (tag med boken till skolan)

12.30 avslutas skoldagen pga av fortbildning för lärarna.

15.30 kommer fritidspedagogerna också komma till fortbildningen och då är det bra om ni kan hämta era barn tidigare denna dag. Annars får ni anmäla att ert barn behöver jourfritids.

Onsdag: FN-dagen.

Torsdag: idrott, tag med idrottskläder

Höstlovsanmälan

Här kommer en sista påminnelse till er som behöver fritidsomsorg på höstlovet och ännu inte anmält det.

Nu på fredag stänger länken till anmälningsformuläret. Observera att om ni ska vara lediga hela lovet behöver ni inte göra någon anmälan, men om ni behöver omsorg är det jätteviktigt att vi får er anmälan!

Tack för ert samarbete!

/Pedagogerna

Wow!

Vilken fantastisk utflykt vi har haft! Alla har varit på sitt bästa humör och två främmande personer har kommenterat hur duktiga vi var på att åka buss och tunnelbana.

En liten tråkigare nyhet är att det finns fall av löss i klassen. Kolla noga igenom ert barns hår och behandla vid behov. Vore bra om vi fick bukt med detta!