Välkommen till åk 1

Tänk vad roligt vi ska ha tillsammans!

När höstterminen drar igång den 20/8 träffas vi utanför barnens ingång 8.50. Då går vi gemensamt till stora skolgården där rektorn hälsar oss varmt välkomna. Efter det gemensamma välkomnandet går vi tillsammans till klassrummet för upprop och kortare lektion. Skoldagen slutar kl 12

Dessa tider gäller för övriga skoldagar:
Måndag: 8.00-12.50
Tisdag: 8.00-13.35
Onsdagar: 8.00-13.35
Torsdag: 8.10-13.20
Fredag: 8.00- 13.20

Idrotten är på måndagar och torsdagar. På torsdagar börjar dagen med idrott så gå direkt dit.

Mer info kommer.

/ Sofia och Berit

Sommarfritids, obs ändring av lokaler.

Nu har vi fått veta lite mer om när hantverkarna kommer och fortsätter renoveringen på Sörgården.

Nästa vecka, v. 24, kommer vi att vara på övervåningen.

Vecka 25, 26 kommer vi att vara på flygeln (se bifogad bild).

Vecka 27 är vi eventuellt på tegelbo eller kvar på flygeln.

Vecka 28-31 är det sommarfritids för alla anmälda på Tegelbo.

Vecka 32-33 öppnar Sörgården och Bakgården igen.

De som börjar fyran flyttar upp till Ikaros vecka 32.

De som ska börja trean hör till sin ”gamla” enhet vecka 32 och flyttar upp på Norrgården vecka 33.

Fritids öppettiderna är som vanligt 6.30-18.00.

Sjuk-och ledig-anmälan, telefonnummer

Om ditt barn blir sjukt eller ledigt då ni har anmält att ni behöver fritids måste ni ringa och anmäla det till oss, senast kl. 9.00. Vi vet av erfarenhet att ett relativt stort antal anmälda barn inte dyker upp på sommarfritids för man fick andra planer och förutsättningar. Det tar alltför stor del av personalens arbetstid att kontroll-ringa de som inte dykt upp.

Därför måste ni föräldrar vara noga med att kontakta oss om barnet blivit ledigt.

Personalen kommer inte ringa till de anmälda barn som inte dyker upp.

Om ni har glömt vilka veckor ni anmält behov, fråga oss så kan vi tala om det. Observera att under sommarlovet ska ni inte göra sjuk- eller ledig-anmälan via skol-webben, då ingen kommer att läsa av den under den perioden!

Under vecka 24-26 (11-29 juni) ringer ni till den enhet barnet tillhör nu.

Sörgårdens övervåning 08-508 46 227

Sörgårdens undervåning 08-508 46 225

Tegelbo 08-508 46 229

Bakgården 08-508 46 231 eller 08-508 46 233

Norrgården 08-508 462 19

Ikaros 08-508 46 224

Under vecka 27-31 (2 juli – 3 aug) ringer ni till Tegelbo på 08-508 46 229

Under vecka 32-33 (6-17 aug) ringer ni till den enhet barnet kommer att vara med, se ovan.

Utrustning

Att ha till hands på fritids, förvaras i en ryggsäck, väska eller påse:

Badkläder och handduk

Vattenflaska

Keps

Kläder för alla tänkbara svenska sommarväder och vid behov av ombyte.

Viktiga datum

Måndag och Tisdag den 13-14 augusti har hela skolan planeringsdagar. Tegelbo, bemannat med vikarier, är öppet endast för dem som anmält behov av det till bitr. rektor,christina.park@stockholm.se

Måndagen den 20 augusti kl. 9.00 börjar höstterminen med gemensam start ute på skolgården.

Personal i tjänst under Tegelbo-veckorna (med reservation för ändringar)

Vecka 27: Vivi, Carina, Emmy, Juan, Felicia, Awet, Tobias, Nilla, Malin M, Emilia, Sandra, Alicia, Love, Göran

Vecka 28: Vivi, Sophie, Felicia, Eva D, Emilia, August, Göran

Vecka 29: Vivi, Sophie, Eva, Emilia, Lisa, August

Vecka 30: Sophie, Awet, Emilia, Lisa, Alicia

Vecka 31: Lotta H, Cecilia M, Awet, Emilia, Monika, August, Lisa, Love

Under samtliga sommarveckor kommer Stockholms stad att anställa ungdomar som jobbar på fritids. Deras namn kommer att anslås i hallen vecka för vecka.

Veckoprogram

Vilka aktiviteter som kommer att erbjudas på sommarfritids meddelas på anslag i hallen vecka för vecka.

Fritidsplanering-sista veckan!

Måndag: Vattenmannen och Speed-föreställning. Ingen utflykt.

Tisdag: Vattenlek på baksidan av Tegelbo. Om man vill vara med kan man ta med badkläder eller ett extra ombyte kläder samt handduk. Vi har en vattenspridare och fyra vattenkanoner. Eftersom vi inte gillar pistoler och liknande kan barnen, om dom vill, ta med t.ex en sportdrycksflaska som går att klämma ihop.

Onsdag: Helgdag. Skolan stängd.

Torsdag: Vi städar, river, stryker, plockar ihop och gör fint inför avslutningen.

Fredag: Skolavslutning!