Vi är igång!

Nyårsraketer med förväntningar inför den nya terminen sitter uppe i fönstret. Själva pysslet var nog det svåraste.

En ny bok med läsförståelse texter är påbörjad och vi har påmint oss själva om bokstavsarbete och rutiner vid arbete i allmänhet.

I matematiken har vi räknat och ramsräknat 0-100. Vi har praktiskt övat på talkamrater och övat på att säga räknehändelser.

Måndag: idrott

onsdag: läxa delas ut

torsdag: idrott

Vårdnadshavarnas kontaktlista

Hej allihop och välkomna tillbaka till en ny termin på Sörgården vill även jag säga!

För evigheter sedan, närmare bestämt på klassens vårdnadshavarmöte i början av höstterminen, påbörjade vi en lista där de vårdnadshavare som ville vara med på den skrev in de kontaktuppgifter som de ville ha med. Listan skulle sedan skickas till alla dem som skrivit upp sig på den.

I samband med vårdnadshavarmötet skrev 14 vårdnadshavare in sina kontaktuppgifter. Sedan glömdes listan tyvärr bort, tills en vårdnadshavare strax före jul påminde mig om den. Så  nu tar vi tag i den igen! Om det är några fler som vill passa på att skriva in sina kontaktuppgifter så  ber jag er komma till mig senast på torsdag nästa vecka, så ska jag försöka få den klar att skickas ut i vecka 4.

Jag vill samtidigt också passa på att informera om att jag har gått ner något i tjänst under vårterminen. Jag läser på distans, parallellt med jobbet, på fritidslärar-utbildningen på Södertörns högskola och har under hösten varit borta på måndagar. Under våren kommer jag att vara borta för studier även på tisdagar. Sandra Pihlström, som redan jobbar hos oss på eftermiddagarna, kommer under våren att gå upp i tjänst och jobba heldagar mån-ons + fre. Det är vi jätteglada för!

Hälsningar Berit