Veckobrev veckobrev 50

Hej föräldrar och elever

Onsdag 13/12 är det Lucia, och det kommer vi att fira traditions enligt med att se skolans Lucia tåg nere på Årsta folketshus. Vi har lektion som vanligt fram till kl.13 då vi tar en gemensam promenad till Årstatorg där föreställningen börjar 13.30. efter föreställningen slutar 8a och 8c för dagen och de i 8b som har trä och metall slöjd  går tillbaka till Årstaviken och har lektion.

Fredag 15/12 blir det julbord till lunch.

Denna vecka fortsätter vår SYV, David att kalla elever till praosamtal. Där kan de i lugn och ro prata om var de vill göra prao och hur de ska göra för att få en praoplats.

Som vi informerat om tidigare har eleverna tre dagar att ta igen under läsåret då de  började tre dagar senare i augusti. Två dagar tar vi igen i juni med skolavslutning efter skoldagen måndag 11/6. En dag tar vi igen nu den 21/12 då vi har skoldag 10-15.30 och sedan en skolavslutning med betygsutdelning kl.16.

Torsdag 21/12 kommer vi att på förmiddagen leka olika jullekar och göra ett julquiz, lunch äter vi som vanligt och efter lunch åker vi till Skeppsholmen där vi tittar på pepparkaksutställningen på Arkdes (fd. arkitekturmuseum) och tar en sväng på Moderna museet. En sväng till julmarknaden i Gamla stan hinner vi också med innan vi åker tillbaka till skolan och har skolavslutning.

Mentorerna i åttan

Kommande prov/inlämningsuppgifter

Vecka 50: prov i kemi onsdag 13/12 8b och 8c, 8a fredag 15/12.