Veckobrev vecka 42

Hej föräldrar och elever

Malin fortsätter sina individuella samtal om gymnasievalet, då får alla elever ca. 30 minuter att diskutera sina tankar och få tips om gymnasievalet. Malin har nu samtal med 9b och fortsätter sedan med 9c.

Kom ihåg föräldramötet om gymnasievalet torsdag 18/10 kl. 18 i Årstavikens matsal. Mer information har skickats via mail och finns också i en länk på förra veckans veckobrev.

Vecka 47 kommer att se lite annorlunda ut då vi har en schemabrytande vecka. Under veckan ska eleverna göra muntliga nationella prov i matematik, svenska och engelska. Men vi kommer också att träffa Livia Fränkel som överlevt förintelsen och nu berättar om sina upplevelser. Dessutom jobbar eleverna med ett arbete om andra världskriget och på fredagen  åker vi och simmar och går eftermiddagen på gymnasiemässan.Varje skoldag kommer att vara mellan kl.8.30-ca15. Mer information om detta kommer efter höstlovet.

Mentorerna i nian

Kommande prov/inlämningsuppgifter