Veckobrev vecka 10

Hej föräldrar och elever

Torsdag 7/3 är det dags för idrottsdag. Eleverna har valt allt från skridskor och curling till yoga. Tider för dagen är lite olika beroende på aktivitet. Skolan står för matsäck i form av pastasallad. Alla måste dock komma ihåg att ta med en matlåda eller liknande att lägga sin pastasallad i. Mer info hittar du här: Infolapp elever vinterdag

V.11, måndag 11/3-fredag 15/3 har vi en schemabrytande vecka med föreläsningar på förmiddagarna (utom tisdag och torsdag förmiddag då vi har nationella prov i svenska) och elevensval på eftermiddagarna.

Måndag 11/3 börjar vi 10.00 i matsalen där skolpsykolog Lovisa föreläser om stress och psykisk ohälsa, sedan har vi workshop i klassrummen fram till lunch.

Tisdag 12/3 har vi nationella prov i svenska och börjar då kl. 9

Onsdag 13/3 börjar vi kl. 10 i matsalen där en jurist, Viktor Banke föreläser om samtyckeslagen.

Torsdag 14/3 är det dags för nationella prov igen och vi börjar kl 9.

Fredag 15/3 börjar vi kl. 10 i matsalen där vi träffar Gloria Ray Karlmark som berättar om sina upplevelser av rasism i USA på 1950 och 60-talen.

Lunch är 12.15-13 varje dag och på eftermiddagarna har vi elevensval kl.13-15.

Nu är det bokat: Niornas avslutningsfest går av stapeln tisdag 4/6. En förutsättning för att festen ska kunna bli av är att ni föräldrar hjälper till och jobbar. Vi behöver totalt 18 föräldrar, helst 6 från varje klass. hör av er till mentorerna i er klass om ni vill vara med.

Nästa torsdag, 14/3 är det dags för vårterminens första skolråd, hör av er till era representanter om ni har något ni vill att de tar upp.

Här kommer viktiga datum att hålla koll på vad gäller gymnasieansökan:’

11 april Hemsidan öppnas för visning på eftermiddagen av antagningsresultat
17 april Hemsidan öppnas för omval
15 maj Sista dag för omval, hemsidan stängs kl 24.00