Hej föräldrar och elever

Det börjar lacka mot jul och på torsdag är det Lucia!

Årstaskolans luciafirande är precis som vanligt på Folkets hus på Årsta torg. Vi ( som inte är med på Luciatåget) har lektion fram till kl.14 då vi tar en promenad ner till torget där Luciatåget startar kl.14.30. Efter föreställningen avslutar vi dagen.

Fredag 14/12 är en helt vanlig skoldag med avbrott för julbord. Vi har lektioner fram till kl.11 då vi samlas i våra mentorsklassrum tillsammans med mentorerna och sedan går vi till julbordet kl.12. Lektionerna börjar sedan 13.00.

Fredag 21/12 är det då dags för julavslutning. Vi ses i våra mentorsklassrum kl nio där vi fikar, leker lite jullekar och avslutar med betygsutdelning vid elva tiden. Lunch serveras för de elever som anmält till sina mentorer att de ska äta den dagen.

Mentorerna i nian

Kommande prov/inlämningsuppgifter