Preliminärt antagningsbesked

Hej!

Idag på eftermiddagen kan ni logga in på gyantagningen.se och se ert preliminära antagningsbesked till gymnasiet. Beskedet ger er en indikation kring hur ni ligger till inför slutantagningen.

Blir du osäker på ditt val? Då kan du göra ett omval mellan den 17 april-15 maj på gyantagningen.se. Många skolor har öppet hus nu i vår – kolla in de skolor du är intresserad av och besök dem under deras öppet hus!

Ni är välkomna att boka tid med mig om ni vill bolla era tankar. Jag har även drop-in 13, 14 och 15 maj.

Ändrar du din ansökan så behöver du lämna in en ny utskrift till mig, SYV.

Med vänlig hälsning Malin, Studie- och yrkesvägledare

2 tankar om “Preliminärt antagningsbesked

1. Profilbild
    Malin Plantin Wantell says:

Hej Maria,

Har man inte sina inloggningsuppgifter så kan man klicka i “glömt lösenord” på gyantagningen.se. Då kommer en länk till den mail eleven har registrerat (antingen skolmailen eller en privat mailadress) så kan man välja ett nytt lösenord.

Får man inte till det så kan eleven komma förbi mig efter lovet så hjälper jag till.

Var även noga vid inloggningen att skriva personnumret enligt följande: ÅÅMMDD-xxxx.

Vänligen Malin

2. Profilbild
    maria says:

hej blir undrande då inloggningarna inte fungerade och ni hjälpte eleverna. Hur får man inloggning så man kan se???