Veckobrev vecka 23

Tider mm. sista skolveckan

• Måndag 5/6 är vi lediga som kompensation för Årsta skolans festival
  • Tisdag 6/6 är vi också lediga då det är Sveriges nationaldag
  • Onsdag 7/6 samlas vi i klassrummen kl.9.30. vi ägnar dagen åt att städa klassrummen, tömma skåpen och leka lite lekar. Lunchen är precis som vanligt och vi slutar ca. 14.
  • Torsdag 8/6 ska vi åka till Rudan i Haninge. Vi samlas på skolgården 9.30 och tar sedan en gemensam promenad ner till Årstaberg där vi tar pendeln till Haninge. Ta med matsäck och de som vill tar även med badkläder. Vi är tillbaka ca.13.30
  • Fredag 9/6 är det så dags för skolavslutning. Vi samlas i våra klassrum kl. 8.50 och går sedan gemensamt ut på skolgården för att delta i hela skolans avslutning. När den är klar går vi tillbaka till klassrummen där vi äter glass och har betygsutdelning. Vi slutar ca. 10.30.

Då detta är läsårets sista veckobrev tackar vi för oss och önskar er alla en glad sommar. Vi ses i augusti och då i våra nya fräscha lokaler i Årstaskolan – Årstaviken

Veckobrev vecka 22

Återlämnande av ipads

Denna vecka är det dags att återlämna sin Ipad. Vi kommer att börja ta in ”paddorna” under onsdag 31/5. Kom ihåg att även laddaren ska återlämnas.

Tider mm. sista skolveckan

• Måndag 5/6 är vi lediga som kompensation för Årsta skolans festival
  • Tisdag 6/6 är vi också lediga då det är Sveriges nationaldag

Veckobrev vecka 21

Hej föräldrar och elever

Sommarlovet närmar sig med stormsteg men än har vi några veckor kvar även om denna arbetsvecka bara är tre dagar lång.

Årstafestivalen 23/5

Årstafestivalen går av stapeln tisdag 23/5. Tidigare år har vi haft kompensationsledigt för festivalen dagen efter men detta år sparar vi den dagen till måndag 5/6 som är en ”klämdag” då vi är lediga tisdag 6/6. Däremot startar lektionerna först 9.30 onsdag 24/5.

På festivalen kommer eleverna att vara på skolan kl.16-19, alla har ett arbetspass var på den aktivitet de fått tilldelat sig av elevrådet. Ett arbetspass är 45 minuter, övrig tid ägnas åt att se på olika uppträdanden och hugga i där det behövs. Klasserna kommer också att få mellis av sina mentorer.

Ni är alla varmt välkomna till Årstafestivalen tisdag 23/5 kl.16-19. Vi kan erbjuda allt från ansiktsmålning till bowling och ”spik i bräda”. Självklart kommer vi även att ha en massa fina uppträdanden på vår scen.

Återlämnande av ipads

Vecka 22 är det så dags att återlämna sin Ipad. Vi kommer att börja ta in ”paddorna” under onsdag 31/5. Kom ihåg att även laddaren ska återlämnas.

Kommande prov/inlämningsuppgifter

vecka 21: prov i matematik: 7a onsdag  24/5, 7b onsdag 24/5, 7c måndag 22/5