Veckobrev – V. 3

Hej allihopa!
Nu har kommit igång ordentligt med vårterminen och här följer veckobrevet för vecka 3.

Utvecklingssamtal
Nu har vi tillsammans i enheten satt vecka och datum för utvecklingssamtalen.
Samtalen kommer att ligga under vecka 7 mellan 11-15 februari och mentorerna kommer att mejla ut inbjudningar till inom kort.
Upplägget kommer vara likadant som förra terminen (dagtid) där fokus ligger på betygen och vad eleverna eventuellt kan göra för att ha chans att förbättra sig under vårterminen.
Om ni som vårdnadshavare har några specifika samtalsämnen eller punkter som ni önskar ta upp under samtalstillfället kan ni mejla respektive mentor i god tid innan så finns det mer tid till att förbereda mötet så att det blir så givande och effektivt som möjligt.

Studiebesök, Armémuseum
Som ett delmoment inom momentet historia (stormaktstiden) i SO har vi planerat in studiebesök på Armémuseum nästa vecka för samtliga klasser i åk 6. Följande dagar och tider gäller för klasserna:

6 A – Torsdag 24/1, efter lunch
6 B – Tisdag 22/1, efter lunch
6 C – Onsdag 23/1, avfärd kl 10, medtag matsäck som ätes på museet
6 D – Fredag 25/1, avfärd kl 10, medtag matsäck som ätes på museet

Länk till hemsida för armémuseum: https://www.armemuseum.se/

Mer information om detta kommer nästa vecka angående vilka lektioner som påverkas osv.
Trevlig helg!
/Enhet 6

2 tankar om “Veckobrev – V. 3

1. Martin Johansson says:

Hej!

Ja det stämmer, info om detta kommer denna vecka.

Med vänlig hälsning /Martin