Till elever och vårdnadshavare i åk. 6

Hej!
Jag heter Pontus Westberg och är nyanställd som Biträdande Rektor för Mellanstadiet. Jag har arbetat länge inom skola och suttit i ledningsgrupp på flertalet olika positioner under många år.
Jag har hört väldigt bra om Årstaskolan från kollegor runt om i hela Stor-Stockholm och jag upplever redan nu efter enbart 2 veckor ett stort engagemang och en stor positivism hos personalgruppen. Det finns ett starkt positivt driv framåt för skolutveckling vilket jag upplever som mycket inspirerande.

Jag har varit ute och presenterat mig för de flesta klasser på Mellanstadiet och kommer inom en snar framtid att ha besökt alla. Min uppfattning är att eleverna är glada och trivs bra i skolan, jag har fått flera intressanta och roliga frågor från eleverna under mina klassbesök.
Jag trivs redan väldigt bra här på min nya arbetsplats och ser fram emot att lära känna eleverna och verksamheten ännu bättre.

Med Vänliga Hälsningar
Pontus Westberg, Biträdande rektor