SO Kunskapskontroll 5A, 5B & 5C Fredag 16/2

Hej alla elever och föräldrar!

På fredag den 16/2 är det dags för ekonomiblockets kunskapskontroll. Eleverna ska kunna redogöra för det ekonomiska kretsloppet.

De behöver ha förståelse för hur samt vilka pengar som går in och ut från en familj, stat, kommun och landsting. I sin redogörelse ska de också använda sig utav centrala begrepp.

Detta har vi arbetat med på lektionen under flera veckor så det borde gå som en dans!

/Sara

2 tankar om “SO Kunskapskontroll 5A, 5B & 5C Fredag 16/2

1. Sara Andersson says:

Hej gullis,

japp provet blev av och tyvärr måste jag vabba även den här veckan. Du kan säkert få skriva provet på fredag om du känner dig redo. Anars får det bli efter lovet!
    Kramis
    Sara

2. Rut says:

Hej Sara! Jag var sjuk i fredags när vi skulle ha SO prov. Var du sjuk på torsdagen när vi hade vikarie eller var det något annat? Iallafall undrar jag om du var borta i fredags också och då undrar jag om provet blev av/Rut 5A