“Skoljoggen” nästa vecka 19/9

“Skoljoggen är ett landsomfattande arrangemang för att uppmuntra till motion och samla in pengar, årets förmånstagare är Clowner utan gränser. Det är ett frivilligt belopp men vi ser gärna att ni skänker en liten slant. Pengarna samlas in i klassen och ges av personal till oss på idrotten. Man kan också använda Swish. Ni kan swisha valfritt belopp på telefonnummer:
123-9011263 (som du ser är detta ingen 070-nummer men det funkar precis som ett vanligt telefonnummer) så kommer pengarna direkt in på Skoljoggens 90-konto.”

Åk 4-6

Onsdagen den 19 september är det dags för åk 4-6 att springa. Vi går/springer/tar sig runt en bana på cirka 800 meter med start vid dansbanan på Årstaliden, vi springer medurs. Ni kommer att ha cirka 1 timme på er att motivera er klass till att ta sig runt så många varv som möjligt. Respektive mentor/mentorer bockar av hur många varv varje elev springer. Resultaten summeras och den klass som skramlat ihop flest varv i snitt per person får ett litet pris.

Samling 13.00 nere vid dansbanan. Starten går vid cirka 13.15 och vi håller på till cirka 14.15. Ta gärna med er en fylld vattenflaska ifall ni skulle bli törstiga!

Idrottslärarna