Info till vårdnadshavare i 6C

Hej!

Då vi sett att det varit oroligt på vissa lektioner under gårdagen (mån 21/5) så har vi i samarbete med Yunus och Martin Brav (vilka prioriterar 6C i sitt arbete) prioriterat i elevassistent Juans tjänst så att han finns att tillgå för klass 6C under delar av skoldagarna.

Med Vänliga Hälsningar

Pontus Westberg, Biträdande rektor

Årstaskolan
Hjälmarvägen 16, 120 53 Stockholm
Telefon: 08-508 140 70
E-post: pontus.westberg@stockholm.se
www.stockholm.se

Hälsning från Elevrådet

Hej alla elever och vårdnadshavare!
På Årstafestivalen nu på torsdag den 23 maj driver Elevrådet café i lusthuset.
Det är många som är fikasugna under kvällen och därför hoppas vi att alla som vill och kan tänker bidra med något bakat till Elevrådets café!
Det går bra att lämna in sitt bidrag till Ikaros eller sin lärare redan nu!
Skriv gärna vilka ingredienser du använt – toppen för de som är allergiska!

Tack på förhand!

PS. All eventuell vinst går till välgörande ändamål

Veckobrev v. 21

Hej alla elever och vårdnadshavare!

Idag har vi haft en underbar och lyckad friidrottsdag på Enskede IP. Eleverna kämpade på i alla grenar och vi avslutade dagen med en stafett.

Nästa torsdag, den 23 maj är det Årstafestval 16.00-19.00. Eleverna har obligatorisk närvaro under kvällen och kompenseras med en ledig dag, fredag den 7 juni.

Lediga dagar:

30 maj Kristihimmelsfärd

31 maj klämdag

Vi önskar er en trevlig helg!

// Enhet 6

Årstafestivalen 2019

På torsdag den 23 maj är det dags för Årstafestivalen igen!
Tiden är 16.00-19.00 och uppträdanden på scenen pågår samtidigt med olika aktiviteter på skolgården.
Vi ser som vanligt fram emot att våra elever ska få visa upp det de vill på scenen, med stöd av våra musiklärare.

Hela Årstaskolan F-9 är samlade på Årstaskolan Årsta Torg. Eleverna har obligatorisk närvaro klockan 16.00-19.00 (förskoleklasserna något kortare och meddelas i respektive klassblogg).
Eleverna kompenseras för tiden de är här genom att vara helt lediga fredag den 7 juni, som annars hade varit en skoldag. Den 7 juni är det därför endast jourfritids på skolan.