Skönheten & Odjuret

Hej alla elever (och föräldrar)!

Nästa vecka på fredag, kl.09.00, ska vi alla tillsammans gå på Skolbio för att se “Skönheten & Odjuret”.
Vi kommer därför både före och efter filmen att arbeta en del med berättelsen på svensklektionerna, vilket kommer leda till spännande samtal om både könsroller och normkritik.

Alla samlas kl. 08.00 i respektive hemklassrum och därefter åker vi tillsammans in till stan för att gå på biograf Rigoletto.
Vi beräknar att vara tillbaka till lunchen i skolan så ingen matsäcks ska tas med.

Information åk 5d, del 3

Under resterande delen av terminen kommer Johan Törnander vikariera för Helene i matematik och i no-ämnena. Johan har tidigare studerat till matematiklärare och har nu ett studieuppehåll från nationalekonomiprogrammet. Vi har använt oss av Lärarförmedlingen i denna rekrytering.

Martin kommer att vara ensam mentor i klassen under Helenes frånvaro, vilket betyder också att han kommer att genomföra alla utvecklingssamtal i klassen. Information om genomförandet av utvecklingssamtalen kommer inom kort.

Det är också klart att Martin fortsätter hos oss under nästa termin på det uppdrag han har nu.

Johan Engström
Biträdande rektor, åk 4 – 6