Veckobrev vecka 7

Hej alla föräldrar och barn!

Veckan har flutit på bra och vi firade ❣️alla hjärtans dag❣️ med en sångsamling tillsammans med de andra klasserna på Bakgården. Vi sjöng sången smurfarnas dag tillsammans. På bildlektionen fick eleverna göra alla hjärtans dag kort. Dom blev superfina 💜💙💚❤️🧡💛💛.

Vi har arbetat med multiplikation på matematiken och repeterat uppställning med addition och subtraktion. I NO fortsätter vi lära oss om kroppen och några av våra organ. Vi lär oss genom att läsa faktatexter och se på film. Vi använder oss av våra arbetsböcker för att repetera vad vi lärt oss.

Sara är kvar i klassen på heltid fram till sportlovet. Vi meddelar om det blir någon förändring.

Hjälp oss genom att ta hem teckningar och dyl på barnens hyllor i hallen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻.

Uppdatera ert barns låda med extrakläder, det behövs strumpor, byxor, tröjor och vantar. Tack för hjälpen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Nästa vecka är det skridskodag/lek i Drakensbergsparken på onsdag.

Alla kommer grilla tillsammans i parken. Skolan ordnar med matsäck och dryck denna dag.

Alla elever behöver vara på skolan senast klockan 8.00 den här dagen. Vi räknar med att vara tillbaka på skolan senast 13.30.

Trevlig helg önskar

Caroline, Nilla, Monika och Sara